Amin!Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah!
Printable View
Amin!Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah!
Allahım! kapına geldim! İlahi! Kırdım onarmaya geldim, bozdum yapmaya geldim. Kusur ettim affına geldim. Kaçtım, kaçtım; sonunda döndüm yine sana geldim. Ne olur beni affet!
Allahım! Biz küçüklerin işi kusur, sen büyüğün işi aftır. Büyüklüğünle muamele ayle bana ey merhameti bol Allahım!
Sen "Kullarım sana beni sorarlarsa(bilsinler ki) ben onlara yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm"[Bakara, 186]
Şimdi yakınlığını hissediyor ve duamı kabul buyuracağına büyük ümit besliyorum. Ne olur ümidimi boşa çıkarma Allahım!
İtiraf ediyorum Allahım! Yüceliğine yaraşır davranmadım. Nankörlük yaptım, nimetlerine şükretmedim. Sana gereği gibi ibadet etmedim!
Allahım! Beni sürekli büyük bir şefkatle dostluğuna çağırdın, kötü yollara karşı uyardın. Ama dünyanın geçici zevleriyle ve şaşasıyla sarhoş olduğumdan hiç kulak asmadım! Hep kaçtım senden!
Allahım! Nefsimle büyük mücadeleler verdikten sonra kararımı verdim; seni, rızanı, dünya ve ahiret mutluluğunu seçtim. Bunlar, karşılığında kaybedeceklerim ne olursa olsun, tercihe değer şeyler; ister makam-mevki, ister mal-mülk, ister eş-dost, ister zevk-sefa olsun. Seni ve dostluğunu kazandıktan sonra onları tekrar kazanabilirim; hatta daha iyisi ile. Seni ve dostluğunu kaybettiğimde ise dünyaya sahip olsam ne yazar ki?
İşte geldim Allahım! İlahi! Rahmetinin herşeyi kuşattığını bildimde geldim. Hoşgörünün enginliğini bildim de geldim. Dünya dolusu günah işleyeni, tövbe edip kapına geldiğinde bağışladığını bildim de geldim. Yoksa bunca günahı olan bir köle efendisine dönermi hiç?
Allahım! Önümdeki engelleri kaldırıp beni huzuruna getirdiğine ve önünde diz çöküp özür dilemeye muvaffak kıldığına göre; kalbimi bu güzelliklere açtığına ve üzerime rahmet yağdırdığına göre... demek beni seviyorsun, evet demek ki beni seviyorsun; çünkü sen bunu sevdiklerine yaparsın. Ne olur Allahım! Bu sevginin hatrı için, kabul buyur dergahına!
Ve seni daha iyi tanıma, sana daha çok yaklaşma imkanı ver!
Amin..!
Ya Rabbi bizi rızanı kazanmaya,
Kitabınla amel etmeye ve
Peygamberin'in (s.a.v) sünnetine uymaya muvaffak eyle.
Senin her bir ismin ve sıfatın,
gökler ve yerler kadar geniş giriş kapısı olan
ve sonu olmayan, sınırsız hazinelerdir.
Her biri muhteşem ve sonsuz bir hazine olan
Senin Esmâü'l Hüsna'larını anlamayı bizlere lütfeyle
Amın..
Ya Rabbım...
Kudretin, mülkün, lutuf ve ikramların sonsuzdur.
Habibin ve seçkin kullarına lütfeylediğin gibi bizlere de,
Sana tam kul olmayı lütfeyle.
Sana âşık,
Sana meftun bir hayat yaşamayı bizlere nasip eyle.
Amın..
Amın..
Ya Rabbım...
Kudretin, mülkün, lutuf ve ikramların sonsuzdur.
Habibin ve seçkin kullarına lütfeylediğin gibi bizlere de,
Sana tam kul olmayı lütfeyle.
Sana âşık,
Sana meftun bir hayat yaşamayı bizlere nasip eyle.
Amın..
Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salat et.
Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlersin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasib et.
Allah Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir.
Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Amin... Allah(c.c) razı olsun canım...
Hamdolsun...
Aydan geceyi, güneşten gündüzü vareden,
İnciyi midyenin midesinde,
Balı arının peteğinde VAREDEN,
Yağmurdan baharı, topraktan çiçeği VAREDEN,
Kalbimizi yoktan VAR EDEN RAB'bimize hamdolsun.
ALLAH'ım!
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz.
Acıların karşılığında cenneti sunduğun,
Günahlarımızı rahmetinle affettiğin,
Sevgiyi bize verdiğin için,
SANA şükürler olsun.
Yokuşta elimizden tutan,
Önderi bize dost kılan
Melekleri bize arkadaş kılan.
Aşkı kalbimize yoldaş kılan.
RAB'bimiz!
Kalbimizdeki yaralarımızı iyileştir.
SANA ve aşka yolculuğumuzu tamama erdir.
Sevdiklerimizi koru.
Çocukları koru.
SENİN adına dağları mesken tutanları koru.
Bizi koru.
Kalbimizi koru.
Filistin’i koru.
Çeçenistan’ı koru.
Keşmir’i kou.
Doğu Türkistan'ı koru.
Afganistan’ı koru.
ALLAH'ım!
Bizi korkutma ki ;
Bir ceylanız korkudan yüreğimiz telaşlanır.
Bizi zorlukla sınama ki ;
Kırılgan bir cesaretimiz var.
SENDEN ayrı koma ki;
Sevdiğimizden ayrılık,ferini alır gözlerimizin.
ALLAH'ım!
Bizi uzağında bırakma.
Şahdamarımıza sırlarını akıt.
RAB'bim!
SENİ bilmenin heyecanını bize tattır.
Alnımızı ateş denizlerine düşür her secde edişimizde,
Kalbimizi gülle doldur.
Ya RAB'bi!
Kalbimizi sevdir bize, kalbimizi koru,kalbimizi koru!
Kalbimizi adadığımız RAB'bim!
Adağımızı kabul et!
AMİN
http://img216.imageshack.us/img216/1...7104251jo4.gif
''Ey, bir belaya maruz kaldıklarında sabırları, lütfedilen nimetler karşısında da şükürleri pek az olan biz zayıf ve çaresiz kulların Rabb'i! Dünyanın feci ve korkutan hadiseleri ve dehrin musibetleri karşısında bize inayet eyle; fesatçıların şerlerinin bize ulaşmasına mani ol.
Şer güçlerin şerlerinden bizleri muhafaza eyle. Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz... ''
Âmîn... Âmîn... Âmîn...