-
Cevap: Anlamlı Sözler
Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İçimde bir şey kımıldıyor Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum Bir baksana ne haldeyim deli divane Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt
-
''Gül Açtıkça,Kadın Kapandıkça Güzeldir''..
-
*** Hayat Dediğin , ALLAH İçin Değilse ; Ne Çıkar, Kainat Önünde EğiLse ! ... ***
-
SEVGİ,Herkes için farklıdır, değişkendir , ama sevgidir adı aşktır. Yüreğin en kuytu köşelerinden gökyüzüne süzülen ışık hüzmeleri gibidir ve sevmeyi öğrenmek zorludur , sevmeyi bilmek ise erdem gerektirir...
-
İnsanlar gulu dikenlİ yaratti dİye allaha isyan ederler dikenler arasinda bir gÜl yaratti dİye allaha ŞÜkretmezler...
-
Üflediler Söndüm..
Karanlıkta gördüm..
Hiç bilmezdim ama Derindeymiş Pek Derdim..
Bak içime gör beni..
Tut elimden yak beni..
İstemezsen bu aşkı..
Otur baştan Yaz beni..
Aklım Nasıl Şaşkın..
Sevdam Deli taşkın..
Sen görmezsin ama Narındayım Ben Aşkın.
-
yine çaldı diye kızmayın saate; belki gününüz çok güzel olacak ve sizi o güzelliklere uyandıran bu saat olacak :)
GÜNAYDIN
-
Aşk; susmaktır! Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı sessizliğe yükleyip susmaktır. Artık sustum . Bilesin! Aşk dediğin susup beklemektir, ve aşk sevdiğinin izinden gitmektir
-
neye yaklastıysam sonu uzaklık ve ayrılık ey RABBİM anladım senden baskasıyla yok yakınlık
-
Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.