Cevap: 41 Günde Hergün 41 Kişiye 41 Yasin-i Şerif
bende günışıgına okudum yasin Allah kabul etsın
ya lısteye burcum yerıne burcu yazsanız
Mail bana da gelmedi sunucuyla mail servisiyle alakalı bir durum olabilir malum serverda sürüm yükseltti. Konuyu dikkatli takib etmede yarar var. Sedat02 ve Gunışığı abla için okudum bende. Günlük devam edelim inş. Mail uyarısı almayıp sonradan konuyu gören kardeşlerimiz de eksiklerini tamamlasınlar en çaplı organizasyonlarımızdan birisi önem verelim...
Alıntı:
Ferm@n Nickli Üyeden Alıntı
Mail bana da gelmedi sunucuyla mail servisiyle alakalı bir durum olabilir malum serverda sürüm yükseltti. Konuyu dikkatli takib etmede yarar var. Sedat02 ve Gunışığı abla için okudum bende. Günlük devam edelim inş. Mail uyarısı almayıp sonradan konuyu gören kardeşlerimiz de eksiklerini tamamlasınlar en çaplı organizasyonlarımızdan birisi önem verelim...
Mail attım ama malum sunucuda sorun vardı sanırım bazı arkadaşlara mail ulaşmamış..bende forumun ana sayfasına kayan yazı ile yazdım foruma giren mutlaka görür.dün sedat02 kardeşimize ,bu gün de Günışığı için okuduk her dilekleri varsa ALLAH C.C kabul etsin..
günışıgı kardeşimize yasini şerif okunmuştur
Rabbim kabul eylesin
sedat02 abim ve günışığı arkadaşım için okunmuştur allah c.c kabul etsin
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Emine Ablam için;
evveli ve ahiri için 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah kabul etsin.
Amin...
19 03 11
Emine Hanım kardeşim için evveli ve ahiri için bir adet yasin okunmuştur..
19.03.2011
Cumartesi
ALLAH C.C Cümlemizden razı olsun inşallah.
arkadaşlar hergün bir yasin okuyorum.sıra kiminse ona hediye ediyorum...hergün listeyi takip edemiyorum..ama hegün okuyorum...