-
Evime Buyurmazmısınız
http://www.resimmotoru.com/data/medi...dern_Salon.jpg
evime buyurun arkadaşlarım dostlarım bir fincan kahvemi için evimin en ücra köşesine sıla ablam buyursun otursun ablamız nede olsa diğer köşede sayın yöneticimiz eraser bey
buyrun buyrun çekinmeyin rahat edin lütfen
-
Cevap: Evime Buyurmazmısınız
evinde çok güzel cnm ben o beyaz sandalyelerden birine otururum ama önünde sahpa olana komikk
-
elbette bacım nerde rahat edersen öyle buyur rahatınza bakın ben mutfaktayım :D:D
-
ooo ne yemekler yapıyorsun bakalım bacım komikk
-
yemekte menü çok zengin karadeniz menüsü bacım her istedğiniz çeşit mevcuttur
ama baksan senden başka gelen yok nerdeler yha yemek saati geldi bagırmaabagırmaa
-
desene güzelim yemekleri ikimiz yiyecez :D
-
evimde çok güzelmiş bende geldim zümrütüm nevar yemekte :D karmımda bayağı açıktı :D
-
buyur cnm evime neşe getirdin yemekte ne yokki karadeniz mutfağı çok zengin biliyorsun hemen geç masaya en güzel yere oturabilirsinbagırmaa
-
Canım Benim evin cook güzel:)Aynı gönlün gibi geniş ve güzel.Rabbim sana daha güzellerini versin hem bu dünyada hem ahirette canım bacım:)
-
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
evime buyurun arkadaşlarım dostlarım bir fincan kahvemi için evimin en ücra köşesine sıla ablam buyursun otursun ablamız nede olsa diğer köşede sayın yöneticimiz eraser bey
DJ-zümrüt cüm evinde pek güzelmiş maşaallah yüreğin gibi geniş ve zengin.:) şöyle ben başköşeye geçeyim,eRaSeR beyde birazdan gelir inş.önüme laptopumuda verinde bir yandan sitemizi kontrol edelim...bagırmaa
-
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
DJ-zümrüt cüm evinde pek güzelmiş maşaallah yüreğin gibi geniş ve zengin.:) şöyle ben başköşeye geçeyim,eRaSeR beyde birazdan gelir inş.önüme laptopumuda verinde bir yandan sitemizi kontrol edelim...bagırmaa
ayyy ablacım evime hoşgeldin sefaalr getirdin neşe verdin gelmişsin ben yoktum inşlh kapıda kalmadın ablam evimin en güzel köşesinde oturabilirsin kapım herkese açık buyrun gelin sizler için leziz yemekler hazırladım can dostlarımkızlarr
-
Alıntı:
nazgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Canım Benim evin cook güzel:)Aynı gönlün gibi geniş ve güzel.Rabbim sana daha güzellerini versin hem bu dünyada hem ahirette canım bacım:)
evime hoşgeldin neşe getirdin bacım şöyle buyur sende rahatına bak sizlerden başka kimse gelmedi yha nerde bu beyler haberde salmıştım oysa bagırmaa
-
Alıntı:
ev süper
ancak ben yerde oturmayı tercih ederim yer minderi ve sırt yastığı yok mu
-
Alıntı:
DJ-Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
ev süper
ancak ben yerde oturmayı tercih ederim yer minderi ve sırt yastığı yok mu
http://atesahsap.com/resimler/sark_kosesi/srk_002.jpg
üstad kardeşim yerde oturmana gönlüm razı olmadı şark kösesine oturabilirsin keyfine bak nargilende yanında keyifli dinlenmelere bagırmaaanlaştıkk
-
Kimse beni çağırmadı :( hem ben öyle lüks evleri sevmiyorum zatenkomikk
-
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Kimse beni çağırmadı :( hem ben öyle lüks evleri sevmiyorum zatenkomikk
aşkolsun abim evimin en ücra köşesinde hepinize yer var buyur tabikide ayrım yapmadımkianlaştıkk
-
Alıntı:
aşkolsun abim evimin en ücra köşesinde hepinize yer var buyur tabikide ayrım yapmadımkianlaştıkk
yok yok kalsın; ben baş köşe olmassa istemeyrum. ne oyle ucra, mucra ağalara ucra yakışurmi.
yok kalsun evun sana mubarek olsun ALLAH c.c razu olsun.(tabi biraz naz yapmak iyi gelir herhalde bakalum hayurlusu inşallah)komikk
-
Abi bence fazla naz yapmayın:)Enfes yemeklerden olabilirsiniz:)
-
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
yok yok kalsın; ben baş köşe olmassa istemeyrum. ne oyle ucra, mucra ağalara ucra yakışurmi.
yok kalsun evun sana mubarek olsun ALLAH c.c razu olsun.(tabi biraz naz yapmak iyi gelir herhalde bakalum hayurlusu inşallah)komikk
biz misafir perver insanlarız kartal abi iyi ya işte madem ağasınız evimin en güzel baş köşesine oturaydın neyse sen naz yapa dur yemekleri götürsün gelenler koca bir tava muhlamayı filistinli getirsinde bana niye kalmadı deme komikkkomikk
-
Alıntı:
biz misafir perver insanlarız kartal abi iyi ya işte madem ağasınız evimin en güzel baş köşesine oturaydın neyse sen naz yapa dur yemekleri götürsün gelenler koca bir tava muhlamayı filistinli getirsinde bana niye kalmadı deme komikkkomikk
ALLAH c.c razı olsun kardeşim:D
-
sahurda kevserdenizi ailesi olarak hepimiz bu eve sahur yemeği için davetliyiz duyurulur. :)
-
-
kevserdenizi sakinleri bekledim sizleri gelmeyınce ben bütün yemekleri yedım D:
kusura bakmayın artık bir dahaki sahurda görüşürüz :D
-
vay eve bak zümrüdüme yakışır
-
Alıntı:
kevserdenizi sakinleri bekledim sizleri gelmeyınce ben bütün yemekleri yedım D:
kusura bakmayın artık bir dahaki sahurda görüşürüz :D
kız bacım neye sıgdırdın o kadar yemeği :D
-
siz gelmeyince bende komşularımı çağırdım :D artık bu akşam iftara gelirsiniz gelirkende sıcak pide getirin size zahmet arkadaşlar haa pideler bol çörek otlu olsun :D
-
-
sahura gelir iftar da kalırız :)
bence bir otobüs tut hepimizi evimizden alsın zümrütüm :D
-
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
taksi gönder gelelim :)
başkan ammada cimrisinz haa davet ettkde dua etmelisin birde taxi gönderecem
kendi arabanla gelemiyorsunuz değilmi dövv
-
Alıntı:
gelmişken iftara kalsak olmas mı
-
elbette bacım tabikide muhteşem çeşitler hazırladım siz değerli arkadaşlarım için keyifli muhabbetler olsunbagırmaaanlaştıkk
-
Haklısın da benim arabanın lastiği patlak uğraştırma şimdi iki tabak yemek için değiştirdiğime değmez. :p :D
-
sen bilirsin artık bir tabak yemekten sebep arabanın lastiğini değişmezsin bir dünya tatlı muhabbeti kaçırmış olursun söylemedı deme sonra :D
-
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
taksi gönder gelelim :)
Taksi maxi gönderdiği yok dövv
-
Buyururum ama adresi bilmiyorum Tarif edermisin abla:Dkomikk
-
Alıntı:
DJ-Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
Taksi maxi gönderdiği yok dövv
bukadar kişiye nasıl taxi tutarım yha herkes mümkünse kendi gelsin
başkanın büyük bir otobüs tutması yakışırdı ama oda istifa etti :D
-
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Buyururum ama adresi bilmiyorum Tarif edermisin abla:Dkomikk
adres belli abdurrahman kevserdenizi net forum ilk sağdan aşağıya iniyorsun köşedeki büyük bina bizim ev buyur sende bagırmaa
-
Tmam o vakit bende geliyorum F 16'ımla :Dkomikk
-
evde pek guzelmış Allah bıze boyle guzel bırde evde oturmayı nasıp etsın
-
Bende o gönlünüz gibi geniş tertip tisali evinize gelip siz sayın Zümrüt Hanım Kardeşimin Bir acı kahvesini içerim Allah Zül Celalinin izni ile. Benim vazgeçemediğim arabam Hacı Murat makam aracımla:D