-
Serap
Aşk nerede?
Başarılı ve ünlü bir doktor.
Genç, güzel ve akıllı bir kadın.
Kitap kurdu bir yazar.
Aşk, şimdi üçünün arasında!
Doktor, o kadar seviliyor ve tanınıyor ki, adı yok bu romanda. Şifa dağıtan bri kanser uzmanı
Aşk, onun için kıldan ince, kılıçtan kesnkin bir köğrüden geçmek demek artık. Saçlarında aklar var ve kalbi hemencecik ezilecek kadar yumuşak. Doktor, ayırt etmeden sevmeyi sürdürebilecek mi?
Serap, meslektaşlarının hayranlığını kazanmış bir reklamcı. Bir iş kadını. Zekası ve bedeni ışıl ışıl. Gençliğinin sonuna doğru, dünyaya karşı briaz güvensizlik biraz daralma duyuyor o kadar. İşinin başında, fakat... İçinde, büyük bir şeyin ayak seslerini duyuyor. Gelen kim?
Emin. Yazar. Bir derginin editörü. İşi gücü okumak, anlamak, anlatmak. O, kalbini yıllar önce kapatmıştı. Büyük bir sevginin ardından... Güzel bir evin bir penceresini kapatır gibi. Yaşlanıyıor artıkç. İnadına bir bahar ve o kapalı pencerede uğultular var. Emin, kalbini karıştırmadan sevmeyi başarabilecek mi?
Aşk Neydi?
Doktor'a giden Serap... Doktor'un yazılarını bekleyen Emin... Emin'in yazılarını okuyan Serap.. Doktor'un sınırsız sevginin boyutlarıyla, Serap'ın kanserle, Emin'in yıllar önce kapattığı penceredeki rüzgarla mücadelesi.
Aşk, artık üçünün arasındaki büyük bir şeydi!
Beklenmedik bir hastalık, kaderin birleştirdiği yollar, içten dostluklar ve herkesin kendi içindeki yolculuğu. Yollar nereye ç.ıkacak?
Belki Doktor.. Belki Serap... Belki Emin....
Hangisi? Önce Hangisi? Hangisi, ama nerede? Bir arada ama nasıl? Kim kazanacak? Aşk mı ölüm mü?
Belki de... "Hayat Bittiği Yerde Başlar"
(Arka Kapak)
http://www.tumkitaplar.com/images/shop/big/68462.jpg
-
Cevap: Serap
bu kitabu hararetle tavsiye ediyorum........arayın bulun mutlaka okuyun ...................selam ve dua ile...
-
Tavsiye için teşekkürler,yazarın adını vermemişsiniz???
http://www.zaferdergisi.com/images/kitaplar/serap.jpg
bu kitap mı inş alıp okuyacagım...
-
Alıntı:
AsLan-KraL Nickli Üyeden Alıntı
kitabın üzerinde yazıyor......:)
-
evet ama sizin resım görünmüyor kardeş o yüzden ben ekledim ...