KPSS Eğitim Seti [TEK LİNK][NO RAPİD]
http://img259.imageshack.us/img259/6018/85932406bi8.jpg
KPSS Eğitim Seti 2 bölümden oluşmaktadır
KPSS Eğitim Programı
KPSS Ders Notları ve Konu Anlatımları
KPSS Programının içinde konu anlatımları, testler, deneme sınavları ve gerekli bilgiler bulunmaktadır. Programın kullanımı kolaydır. Program Portable’dir. Yani klasörün içinden çalışmaktadır. Programı açmak için indirdiğiniz klasörün içindeki KPSS Adlı İnternet Explorer simgesine tıklayınız. Kalanında program sizi yönlendirecektir.
KPSS ders notları KPSS A grubunu ve B grubunu içine alan geniş bir arşivden oluşmaktadır. Arşivde konu anlatımlarının yanında KPSS ile gerekli bilgileri de bulabilirsiniz. Örnek olarak KPSS 2008 klavuzu. Hangi il kaç puanda kaldı? Memuriyetlere girişteki özel ve genel şartlar vb gibi
İşte KPSS Eğitim Setinin indirme linkleri:
KPSS EĞİTİM PROGRAMI
görsel eğitim uploadı bana aittir güvenle indirebilirsiniz
rar şifresi : mrt
TIKLAYIN İNDİRİN
Cevap: KPSS Eğitim Seti [TEK LİNK][NO RAPİD]
l,nlker nerede kardeşim hiçbir şey görünmüyor sadece resim koymuşsun bir de benim uploadım falan diyorsun ne anlıyorsunuzu yarım yamalak iş yapıp milleti kandırmaktan
Alıntı:
yesildepo Nickli Üyeden Alıntı
l,nlker nerede kardeşim hiçbir şey görünmüyor sadece resim koymuşsun bir de benim uploadım falan diyorsun ne anlıyorsunuzu yarım yamalak iş yapıp milleti kandırmaktan
biraz daha dikkatli baksanız göreceksiniz
illa kocamanmı yazmam gerekiyor...
Alıntı:
gokhanx1 Nickli Üyeden Alıntı
Link ölü.
Yenisi en kısa zaman da eklenicek inşaALLAH...
Amma velakin http://www.kevserdenizi.net/forum/kpss-ve-acik-ogretim/ bu linkte sürüyle kpss eğitim konuları var bundan çok daha kalitelileri mevcut
arkadaş eline sağlık ama malesef linkler çalışmıyor yinede eline sağlık ne diyelim zahmet etmişsin tekrar teşşekkur ederim
Alıntı:
korsan2575 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş eline sağlık ama malesef linkler çalışmıyor yinede eline sağlık ne diyelim zahmet etmişsin tekrar teşşekkur ederim
Arkadaşım o linkin devamı için altta yazdım ordan devam et aradığını bulursun inş.
arkadaşım bu yazılım mı yoksa pdf döküman mı? link yokmu tek verdiğin linkte ana sayfa kpss ile ilgili.bu sayfadaki kaynağı koysan tekrar olmazmı..tşkkr
Birde konuyu sabit yapmışsınız. Sabit yapılan bir konudaki link nasıl ölür, söyler misiniz? İnsan tekrar upload eder.