Ailemizden bir büyüğümüzü daha kaybettik Ekrem Adminmiz
Değerli büyüğüm iyi günümde kötü günümde hep varlığını hissettiren arkadaşdan dosttan öte benim için bir Abi bir babaydı o ( Alaplılı Eko ) Ekrem abim bu gün aldım üzücü haberini Hakka yürüdüğünü, kelimelerin boğaza düğümlenip kifayetsiz kaldığı an acının tarifi yoktur....
kederli ailesine ve sevenlerinie başı sağ diliyorum Rabbim Peygamer efendimizin sabrından sabırlar versin ebedi dünyasında kabrin Nur mekanın cennet olsun.
İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn “Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”
( Kevsdenizi.com Ailemizden bir büyüğümüzü daha kaybettik Ekrem Adminmiz )
http://www.kevserdenizi.com/index.php
Cevap: Ailemizden bir büyüğümüzü daha kaybettik Ekrem Adminm
Allah cc rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaallah. Bir kaç defa selamlaşma fırsatımız oldu. Şahsen tanımasam da nur içinde yatsın inşaallah.
Ailesine sonsuz sabırlar dilerim.
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
“Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” .Ekrem abimizin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.
Merhum Ekrem abimize Cenab-ı Hak'tan rahmet ,kederli ailesine de başsağlığı ve sabrı cemiller niyaz ederim.Cennet mekan olur inşaAllah. Hepimizin başı sağolsun Sıla ablacığım:(:(
Amiin ALLAH C.C Razı olsun, Ailemden bir parçaydı ekmeğini yedik çayını içtik iyiliğini bana desteğini unutamam Ayrıca Forumda emeği çoktu üzüntümü tarif etmem mümkün değil .
Kabri Nur mekanı cennet olsun Rabbim rahmetini gani eylesin...
Merhuma Allah'tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Başınız sağ sabrınız bol olsun inşaAllah.
Değerli Adminim. Ekrem Bey için çoook üzüldüm... Allah'tan rahmet dilerim.mekanı firdevs cenneti olsun. Başımız sağ olsun inşaAllah
Ekrem abim Bu gün tam bir hafta oldu aramızdan ayrılalı :(
cennetin suyu ruhuna işlesin toprağı bol ruhu huzurlu olsun başınız sağolsun.
rabbim rahmetini gani eylesin.
Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.
Değerli büyüğümüz saygı duyduğumuz Ekrem Amcama Allahtan rahmet Kederli ailesine de sabırlar dilerim.
Mekânı cennet günahları af olsun.
Hayatın Acı gerçekleri Gelir bir gün vurur Ummadığımız Bir Anda, Acınızı içten Paylaşıyoruz Ruhuna Dua Ediyoruz Ailemizin başı Sağ olsun.ALLAH C.C acılı ailesine sabır versin.