Havada Hüzün Kokusu Var...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...e0&oe=563DFE72
Yine Havada Hüzün Kokusu Var...
İnsanın İçini Yakan...Canımı Acıtan...
Hava Bulutlu Tıpkı Benim Duygularımın Üstüne Çöken Bulut Gibi...
Bu Sabah Yeni Doğan Güneşle Dertleşmeyi Denedim...Ama O da Aniden Benimle Beraber Hüzünlendi Gökyüzü Kararıverdi...
Dinledim Saatlerce Yalnızlığımı Dinledim...Ve Daha Çok Dertlendim...Ağır Geldi Bu Yalnızlık....Canımı Acıttı...
Bağırmak İstedim Birileri Beni Duysun Diye, Ama Benden Daha Çok Bağıranlar Vardı Kimse Beni Duymadı...
Ağlamak İstedim Her Şeye İnat...Bu Kez de Gökyüzü Başladı Ağlamaya Ağladığımı da Gören Olmadı...
Dinledim Saatlerce İçimin Sızısını Dinledim...Yalnızlığımı Dinledim...Çok Şeyler Anlatan Bir Sessizlik Vardı Havada...
Tek Hissettiğim Yalnızlığım Çaresizliğim Çıkmazlarım ve Gözlerimden Akan Yaşların Yanaklarımda Can Vermesiydi...
Konuşmak İstedim...Hissetmek İstedim Ama Yalnızdım Yoktu Yanımda Kimseler...
Geçen Her Saniye Çok Şey Anlatıyordu Aslında...Dostlukların Yalan Olduğunu Hayatta Herkesin Yalnız Olduğunu Anlatıyordu...
Karar Verdim...Bırakıyorum Artık Hasretimi Yağmurlara Yıkasın Diye...
Yalnızlığımı ve Çaresizliğimi Rüzgara Teslim Ediyorum Çok Uzak Diyarlara Götürsün Diye...
Yoruldum Savaşmaktan...Nedenleri Araştırmaktan...Kovalamaktan.. .Yoruldum Yalnızlığı Yaşamaktan...Sevgileri Var Etmeye Çalışmaktan Yoruldum.
Yorgunluğumla Birlikte Kendimi de Bırakıyorum Rüzgara...
Beni Nerede Bırakırsa...Güneş Nerede Doğacaksa...O Güneş Beni Nerede Isıtacaksa Beni Oraya Götürmesine İzin Veriyor ve Takılıyorum Rüzgara...
Kasırgalar Kopartsa da Benim İçimde ki Yaşanan Fırtınalar Kadar Şiddetli Olmayacağına Göre Teslim Oluyorum Bu Rüzgara...
Mutsuzluğumu...Kırgınlığımı... Hüzünlerimi...Yalnız lığımı Bırakarak Gidiyorumm...
Gidiyorum...Umutlarımı Bırakıp... Bütün Acılarımı Vurup Sırtıma...Yüreğimdeki Yağan Yağmurlarla Bir Irmağa Akmaya Gidiyorum...
İçimde Yeşerttiğim Tüm Çimenler Size Kalsın...Gülleri Size Bırakıp Dikenlere Gidiyorum...
Bütün Hatıralarımı Bırakıp Geride...Usulca Çekip Kapıyı Ardımdan, Alıp Başımı Gidiyorum...
Şafak Sökmeden Kimseler Görmeden...Yağmurun Hiç Yağmadığı Çöllere Gidiyorum...
Sevgi Dolu Yüreğimi Bir Issızda Yakmak İçin...Bir Yaprağın Ürpertisine Yazıp Ömrümü Gidiyorum...
Gidiyorum Bir Bilinmeze Doğru...Hem Yol, Hem Yolcu Olmaya...Acılarımla Başbaşa Kalmaya Gidiyorum...
Bütün Borçlarımı Ödedim, Alacaklarımı Erteledim...Gözlerimin İçindeki İki Damla Gözyaşı Gibi...Bakmadan Ardımdaki Uçurumlara Alıp Götürüyorum Kendimi ve Yüreğimdekileri...
Görmesin Artık Kimse Gözlerimden Akan Yaşlarımı...Görmesin Hiç Kimse Yüreğimdeki Hüzün Tanelerimi...
Susuyorum Artık Derin Derin ve Gidiyorum...