Gelicek Kadir Gecesine Kadar ihlas okuyoruz. Önemli
Sa Canım Kardeşlerim.Allah izin Verse Önümüzdeki Mubarek Ramazan Ayı: Kadir Gecesine
Hazırlığa Başladık.İhlası Okuyoruz. Katılmak istiyen Kardeşlerime Ne Kadar ihlas Okursa
Bana Bildirsin Ayda Bir Haftada Bir.El Birliği ile 40Milyon ihlas Okusak Sevabına Doyum olmaz
Hep Bu Dünya için Değil Birazda Ahirete Yatırım Yapalım Diyen Kardeşlerim. Okudukları Sayıyı Buraya Verdiklerinde
Toplam Okunan Sayı Şu Şekilde 30 -40 Kişilik Cemat İle Amin Deyiy:
Ey Beni Ve Bütün Alemleri Yoktan Var Eden Yaradan Rahman Ve Rahıym Olan Yüce Allahım.
Bu Okunan ihlası Şerifin SEvabını Evvela iki Cihan Serveri sa Vesellem Efendimize
ilk Peygamber Hazreti Adem Aleyselama Aralarında Geçen Tüm Peygamberlere Peygamber Ana
Ve Babalarına Peygamber eşlerine evlatlarına Asahabı Kirama Ehlibeyte 3ler 7ler 40lar Erenlere
Evliyalara Şehitlere Gazilere Bu Fani Dünyadan iman Ve Kuranla Göçen Kimi Kimsesi
Kalmamış Bizede Bir Fatiha Okuyacak Yomu Diyen Din Kardeşlerime Bu ihlası Şerifin
oknmasında Emek veren Katılan Kardeşlerime Onların Gecmişlerine Bağışladım Hediye Ettim
Tümünü Haberdar Eyle Yarabbi.Senin izninle ihlasın Okunmasında Emeği Gecen
Ve Ve Şuanda Amin Diyen Tüm Kardeşlerimizi. Fakirlikle Yoksullukla Hastalıkla imtihan
Etme. Hastası Var ise Acil Şifa Borcu Var ise Ona O borcundan Kurtulacak Rızk.
Bekar ise Ona Bu Dünyasını Ve Ahiretini Aydınlatıcak Ömür Boyu Mutlu Kılıcak Hayırlı Eş
Nasip Eyle. Kendisi Veya Evladı Okuyor ise ilim ve Zihin Açıklığı ver istediği Makama
ulaşmasını Nasip Eyle .Tüm ihlası Şerifi Okuyan Ve Sana El Açan Kardeşlerimin Bu Dünyada
Ve Ahirette Ne Muradı Var ise Ver. Sana Hayırlı Bir Kul Habibine Hayırlı Bir Ümmet
Olmalarını. O mubarak Cennetinde Cemalini Görmelerini Nasip Eyle. Diye Dua Edilicek. Bu Sevaba
Nail Olmak istiyenler. Okur VeBuraya Ayda Bir Veya 15 Günde Bir Okuduğu Sayıyı Verse
Sevabına Nail olur. Bilginize..
Biz Resûl-i Ekrem ile birlikte Tebûkte bulunuyorduk.
Bir sabah güneş, hiç o zamana kadar görmediğimiz bir parlaklık ve aydınlıkla doğdu.
Daha sonra Cebrail (as ) indi. Allah Resûlü, ona:
– Neden bu sabah güneş, şimdiye kadar görmediğimiz ışıklar ve nurlar saçıyor? diye sordu.
Cebrail (as ) şu cevabı verdi:
– Bu sabah, Muaviye el-Leysî öldü. Ve Cenab-ı Hak, onun cenaze namazını kılmak için gökten 70.000 melek gönderdi.
Gördüğünüz nurlar, güneşin değil, o meleklerin nurlarıdır.
Allah Resûlû, Cebrail (as )’a tekrar sordu:
– Muaviye el-Leysî, hangi ameliyle bu lütfa ermiştir?
Cebrail (as ) şu cevabı verdi:
– O, ihlas sûresini çok okurdu. Gece-gündüz, dururken, yürürken, otururken, ayakta iken hep bu sûreyi okurdu... Bu sebeble, o büyük lütfa ermiştir.
ÖMemli Nottt: CANım Kardeşlerim Bin Tane Bile okusa kişi 40Milyona ulaşsak 40Milyon ihlas okumuş Sevabına Nail olur Bilginize. Okuyanlara Şimdiden Allah Kabul etsin..