Kevserdenizi.net.6.Yaşında
EsSelamünaleyküm.Değerli kevserdenzi Ailesi.
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”(hadis-i şerif) i kendimize örnek alarak bu yola çıktık.
Acısıyla tatlısıyla dolu dolu .koskoca 6.yılı arkamızda bıraktık .7.yılımıza bu mübarek günle birlikte Merhaba dedik .koskoca 6 .yıl kimler geldi kimler geçti.bazen hüzünlendik bazen güldük.bazen çocuklaştık. her anımızı dolu dolu bu mekanda yaşadık Adeta bağımlılık yaptı bizlere bizim bir ailemiz ,çocuğumuz,arkadaşımız,dostumu z ,kısacası burası bizim yuvamız oldu.
Çok güzel Anılar yaşadık.büyüğümüzü saydık . küçüğümüzü sevdik.hep hoşgörü hep sevgi dolu .6 yıl yaşadık.zaman zaman hırçınlaştığımızda oldu .birbirimizi sakinleştirmye anlayışla karşıladık.Öyle güzel unutulmaz Anılarımız oldu.
Güzel şeyler bulduk güzel olanı öğrendik.Sevgiyi mutluluğu paylaşmayı bir başka öğrendik.Acımızı paylaştık sevincimize ortak olduk.Dünyanın dört bir yanından Kardeşlerimizle Bedenler Ayrı olsada biz yüreklerimizle bir Aile olduk.Dua larımızı birleştirdik.kevserdenizi,nde Sanal değil gerçek bir aile oratamı kurduk Hayatın ta kendisiydi yaşadıklarımız.
Kevserdenizi.net. benim için öyle büyük bir manevi değeri varki .bunu anlatmaya ne kelimeler yeter nede zaman .her sayfasının ayrı bir önemi vardır sitemizin .her siteye girişimde bambaşka duygular yaşarım.ilk kurduğum yılları hatırladığımda Adeta kelimeler boğazıma düğümlenir göz yaşlarıma hakim olamam.Beni yakından tanımayan kardeşlerim neden diyeceksiniz belki, çok uzun ve hüzünlü bir mazisi var bu sitenin, onun için RABBİM bana ömür verdiği sürece bu site ALLAH,ın izniyle hep var olacak yaşayacak.Kuruluşumuzdan bu güne kadar sitemizde paylaşımlarıyla bana destek veren beni yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimi Selamların en yücesiyle saygıyla selamlıyorum.sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.ALLAH C.C cümlesinden Razı olsun.Cennetin en güzel köşesine koysun.
ALLAHIM HER İKİ CİHANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR BİZLERİ RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE SON NEFESDE BİZLERİ İMANIMIZDAN AYIRMA KABİRDE DİLİMİZİ BAĞLAMA ÜRKÜTME KEVSERDENİZİ AİLESİNİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL EYLE HEP BERABER SANCAĞI ALTINDA TOPLANMAYI BİZLERE NASİB EYLE CENNETİNDE CEMALİNİ GÖRMEYİ NASİB EYLE AMİNN......
Hep Beraber daha nice nice Senelere diliyorum...
Selam ve Dua ile...
Site kurucusu...SiLa...
Cevap: Kevserdenizi.net.6.Yaşında
[QUOTE=SiLa;185056]
ALLAHIM HER İKİ CİHANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR BİZLERİ RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE SON NEFESDE BİZLERİ İMANIMIZDAN AYIRMA KABİRDE DİLİMİZİ BAĞLAMA ÜRKÜTME KEVSERDENİZİ AİLESİNİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL EYLE HEP BERABER SANCAĞI ALTINDA TOPLANMAYI BİZLERE NASİB EYLE CENNETİNDE CEMALİNİ GÖRMEYİ NASİB EYLE AMİNN......
http://s1306.hizliresim.com/1b/5/ntttv.png