Dj-hak yolcusu başın sağolsun
Çok değerli kevserdenizi ailesi bugün dj hak yolcusu yani abdurrahman taşcı nın babası vefat etti. Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. :( :(
ben iki tane yasin i şerif alıyorum
1000 tane kelimeyi tevhid alıyorum Rabbim kabul etsin inş
Cevap: Dj-hak yolcusu başın sağolsun
inna lillah inna ileyhi raciun rabbm rahmetiyle muamele eylesin ailesine sasbrı cemil insan eylesin 1000 okunmus salavatı serive veriyorum kabrinde güzel amel olarak arkadas olsun efendimize komsu eylesin
amin
2 yasini serifte okunmus veriyorum ALLAH KABUL EYLESİN kabrinde nur eylesin
Forum görevlilerimizden DJ-Hakyolcusu kardeşimizin babasi hakkın Rahmetine kavuşmuş
EsSelamünaleyküm. Forum görevlilerimizden DJ-Hakyolcusu kardeşimizin babasi hakkın Rahmetine kavuşmuştur.Merhuma ALLAH,dan rahmet diliyorum RABBİM tasiretini af etsin.Kardeşimize sabır ve başsağlığı diliyorum.Acısı bizimde acımızdır.Değerli kevserdenizi ailesi Acılar paylaşıldıkça azalırmış.Her ne kadar uzakda olsak gönüllerimizle Dualarımızla kardeşimizi yalnız bırakmıyalım inş.bizlerinde elimizden gelen dilimizin döndüğünce Dua mızdır .Bizler okuyalımki Yarın sıra bizede gelince bizlerin arkasından okuyan olsun inş.
Mülk sûresi koruyucudur. Kurtarıcıdır. Okuyanı kabir azâbından kurtarır!
Merhum için
Mülk sûresi Ve Yasin.i Şerif okuyalım inş.
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).
"biz muhakkak ki allah içiniz (allah için yaratıldık) ve muhakkak o'na döneceğiz"
Cevap: Forum görevlilerimizden DJ-Hakyolcusu kardeşimizin babasi hakkın Ra
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah dualarımızda olacak inşallah başınız sağolsun DJ-Hakyolcusu Rabbim merhametiyle muamele etsin :(
100 kelimeyi tevhid insaallah
İnil Hükmü illa Lillah.İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Allah rahmet eylesin.Allah taksiratını affetsin.Makamı cennet olsun İnşaallah. DJ-Hak Yolcusu kardeşimize de Cenab-ı Haktan sabrı cemil niyaz ederiz.
İnil Hükmü illa Lillah. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Allah rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin. Makamı cennet olsun İnşaallah. yakınlarına Cenab-ı Haktan sabrı cemil niyaz ederiz.
İnil Hükmü illa Lillah. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.başınız sağolsun abdurrahman
Hz. Allah c.c. rahmet eylesin size de sabırlar versin.
Allah cc Rahmet Eylesin yasin şerif ve mülk süresi okuyup ruhuna gönderirim inşAllah...