Cevap: İnşirah v1.1 Türkçe
Proğramı tanıttığınız için teşekkür ederim. Sitenizin tasarımıda bana ait aşağıdaki linki silmeseydiniz iyi olurdu. Kul hakkı ilhlalidir.
Alıntı:
İnşirâh Nickli Üyeden Alıntı
Proğramı tanıttığınız için teşekkür ederim. Sitenizin tasarımıda bana ait aşağıdaki linki silmeseydiniz iyi olurdu. Kul hakkı ilhlalidir.
AnlamadIm, biraz daha acIk olurmusunuz.Ben konuyu oldugu gibi aktardIm, link falan sildigim yok.Nereden aktardIgImI bilmek isterseniz onuda bildirebilirim.AEO.
Jickata bu durumun sizin sorumluluğunuzda olmadığını biliyorum. Bu sitenin kullandığı tema bana aittir ve footer da yer alan link silinmiş yapımcının hakkı ihlal edilmiş bunu belirtmek istiyorum yoksa proğramlık bir sorun yok.
Şuanda bu sitede kullanılan tasarımdan bahsediyorum. Tasarım orjinal dağıtım sayfası: vBulletin İslam Teması
Alıntı:
İnşirâh Nickli Üyeden Alıntı
Jickata bu durumun sizin sorumluluğunuzda olmadığını biliyorum. Bu sitenin kullandığı tema bana aittir ve footer da yer alan link silinmiş yapımcının hakkı ihlal edilmiş bunu belirtmek istiyorum yoksa proğramlık bir sorun yok.
Şuanda bu sitede kullanılan tasarımdan bahsediyorum. Tasarım orjinal dağıtım sayfası:
vBulletin İslam Teması
AnladIm.Daha bastan acIklasaydIn daha iyi olurdu.Durumu site sahibi ile gorusmeniz gerek.AEO.