İstanbul’da Bir Sonbahar Günü.
***Bugün dışarıdaydım.İstanbul’da nefis bir hava vardı.Nasıl anlatmalı bilmem ki,yumuşacık,huzur veren..Sanki havadan huzur ve mutluluk yağıyordu o kadar güzel..Tam cennet havası,ne sıcak ne soğuk..Cennette de böyle olacakmış,Rabbim yaşamayı hepimize nasip eder inşallah..Ağaçlar sonbaharlık kıyafetlerine bürünmüşler,yapraklar renk değiştirmişler.Sonbaharı çok seviyorum..İstanbul’da sonbaharı daha da çok seviyorum.Vakt-i tefekkürdür kardeşlerim,kaçırmayınız..
***Evden çıktım biraz yürüdüm,yanımdan geçen kardeşime selam verdim.Sağolsun selamımı aldı,sevindim.Selamlaşmanın sevabı var,bugün cumaydı bir de,elhamdülillah..Biraz daha yürüdüm,yol kenarında duvara oturmuş bir kadıncağız gördüm.Telefonla konuşuyor ve hüngür hüngür ağlıyordu.Telefonla konuşmasına aldırmadım,yaklaştım yanına.Yapabileceğim bir şey olup olmadığını sordum.Nezaketle teşekkür etti..Yoluma devam ettim.Üzüldüm..Hayat da böyle değil mi,sevinçler ve üzüntüler birbirini takip ediyor.Bize kul olarak düşen de her an halimize şükretmek ve elhamdülillah alâ külli hal demek..Her hal için Allah’a hamdolsun..Rabbim o kardeşimizi ve sıkıntısı olan bütün kardeşlerimizi feraha çıkarsın inşallah..Amin..
Baktıklarımızı görebilmemiz dileğiyle..
Allah’a emanet olunuz..
Cevap: İstanbul’da Bir Sonbahar Günü.
Rabbim o kardeşimizi ve sıkıntısı olan bütün kardeşlerimizi feraha çıkarsın inşallah..Amin..
Emeğine sağlık kardeşim çok akıcı bir konuydu,paylaşımın için teşekkürler,ALLAH C.C Razı olsun...
emeğine sağlık kartal abi Allah c.c. razı olsun
Beğendiğiniz için çok sevindim Teşekkürler; Ayrıca güzel yorum ve dualarınız için Allah c.c sizden razı olsun.