Doğum günün kutlu olsun .GÜNIŞIĞI.
Kevserdenizimizin neşesi sevgi dolu Adminemiz GÜNIŞIĞI mız bu gün senin Doğum günün Mutlulukların en güzeli sevgilerin en yücesi senin olsun çünkü sen daha güzellerine değersin.iyi varsın iyiki seni tanımışız .Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. sevenlerin ve sevdiklerinle birlikde Daha nice mutlu yıllara...Canım Arkadaşım.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
Cevap: Doğum günün kutlu olsun .GÜNIŞIĞI.
Doğum günün mutlu olsun nice seneler sevdiklerinle beraber sağlıklı sihatlı bir ömür boyu geçirmeni temenni ederim ALLAH c.c den
Dogum günün kutlu olsun Topram...
Hz.ALLAH nice beraber mutlu ve huzur necelere kavuştursun İNŞAALLAH
İYİKİ VARSIN NİCE MUTLU YILLARA..
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Kevserdenizimizin neşesi sevgi dolu Adminemiz GÜNIŞIĞI mız bu gün senin Doğum günün Mutlulukların en güzeli sevgilerin en yücesi senin olsun çünkü sen daha güzellerine değersin.iyi varsın iyiki seni tanımışız .Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. sevenlerin ve sevdiklerinle birlikde Daha nice mutlu yıllara...Canım Arkadaşım.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
çok çooook teşekkür ederim sılacım beni çok mutlu ettiniz.bugün toplantıda arkadaşlarım pasta almışlar orada bana süpriz yaptılar ömrü hayatımda ilk defa pasta kestim çok güzel bir gündü hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız bende sizleri iyiki tanımışım ağlaaağlaa
Alıntı:
HaZaN Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün mutlu olsun nice seneler sevdiklerinle beraber sağlıklı sihatlı bir ömür boyu geçirmeni temenni ederim ALLAH c.c den
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)
Alıntı:
DJ-MUZAFER Nickli Üyeden Alıntı
Dogum günün kutlu olsun Topram...
Hz.ALLAH nice beraber mutlu ve huzur necelere kavuştursun İNŞAALLAH
İYİKİ VARSIN NİCE MUTLU YILLARA..
çok teşekkür ederim topram iyiki sizin gibi çok değerli dostlarım var beni bugünümde hatırladığınız için hepiniden Allah c.c. razı olsun
Günışığı Kardeşimin doğum günü kendisine ve ailesine; Sağlık, hayır, bereket ve mutluluk getirsin. Allah c.c hayırlı uzun ömürler versin; kötülük ve kederden uzak bir hayırlı yaşam nasib etsin. İki cihan saadeti nasib etsin inşallah.
NİCE HAYIRLI SENELER İNŞALLAH KARDEŞİM.
haklısın az önce kendi doğum günü mesajlarına baktım kutlamamışsın geçde olsa doğum günün kutlu olsun..
sağlıklı,mutlu nice yıllara kardeşim.
Eski yaşını şutlar
yeni yaşını biraz geç te olsa KUTLARIM :D