Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.
Printable View
Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.
Aleyna Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz,Üyeliginiz Hayırlı ve Daim
olsun...
[quote=MaDDiYYûN;13190]Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.[/quote
hoşgeldin seni islamisohbet'tede fazla göremiyorduk tekrardan hoşgeldin
Aleyna Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz,Üyeliginiz Hayırlı ve Daim olsun...
ama isim olmamis
MADDİYYUN : Maddeye tapan, herşeyi maddede gören; Allah`ı inkâr edenler; maddeciler, materyalistler.
MADDİYUNLUK : Maddiyunların mesleği. Maddecilik. Hiçbir müsbet delile dayanmıyan ve sadece maddeye istinad eden ve ruhâniyatı ve mâneviyatı inkâr edenlerin bâtıl akideleri.(Maddiyunluk, mânevi tâundur ki, beşere müthiş sıtmayı tutturdu; gazab-ı İlâhiye çarptırdı. Telkin ve tenkid kabiliyeti tevessü' ettikçe o tâun da tevessü' eder. M.)(Her şeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise, mâneviyatta kördür. M.)
Allah Razı Olsun İnşallah. İyi paylaşımlar dileğiyle.
http://img388.imageshack.us/img388/8...erbigullt3.gif
aleyküm selam hoşgeldiniz
Allah Razı Olsun.