Abdurrahmn kardeşimiz annesi için yasin-i şerif
Abdurrahmn kardeşimizin annesi trafik kazası geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış,orda kalp krizi geçirerek fani dünyadan ebedi hayata göç etmiştir,kendisine Allah'tan rahmet abdurrahmn kardeşimize baş sağlığı diliyorum.Kevserdenizi ailesi olarak kardeşimizin annesi için yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha okuyalım. şimdilik bir yasin ben alıyorum .
DJ-GÜNIŞIĞI 1 YASİN İ ŞERİF...okundu
SıLa-2-yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha -okundu
dj-zümrüt-bir yasini şerif
Göz_yaşım-10 Yasin-i Şerif
burcum_bir yasin'i şerif
kartal_13-10 Yasin-ı şerif
kuzat-bir yasin'i şerif
Cevap: Abdurrahmn kardeşimiz annesi için yasin-i şerif
Allah' ın izni olmaksızın hiçbir nefis için ölmek yoktur.
O, süresi belirtilmiş bir yazıdır... (Al-i İmran Suresi, 145)
De ki: "Elbette sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, şüphesiz sizinle karşılaşıp-buluşacaktır. Sonra gaybı da, müşahede edilebileni de bilen (Allah)a döndürüleceksiniz; O da size yaptıklarınızı haber verecektir."
(Cuma Suresi, 8)
Abdurrahmn.kardeşim,Kevserdeni zi ailesi adına acın acımızdır acını paylaşıyoruz...
ALLAH C.C Rahmet eylesin Tasiretini af etsin..RABBİM Yakınlarına ve evlatlarına efendimizin sabrından versin..mekanı cennet olsun.
2-yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha da ben alıyorum...okundu
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz bende bir yasini şerif okudum allah c.c. rahmet eylesin
Rabbim gani gani Rahmet etsin ailesinede sabır ihsan etsin .
Dönüş ancak ona'dır.
Abdurrahman Kardeşime Baş sağlığı dilerken Allah sabr-ı cemil ihsan etsin kendisine İnnalillahi ve inna ileyhi racıiun.
10 Yasin-i Şerif alıyorum.
Bendende 1 yasın suresı annesıne Rabbım gunahlarını affetsın mekanı cennet olsun
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
De ki: "Elbette sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, şüphesiz sizinle karşılaşıp-buluşacaktır. Sonra gaybı da, müşahede edilebileni de bilen (Allah)a döndürüleceksiniz; O da size yaptıklarınızı haber verecektir."
(Cuma Suresi, 8)
Abdurrahmn.kardeşim,Kevserdeni zi ailesi adına acın acımızdır acını paylaşıyoruz...
ALLAH C.C Rahmet eylesin Tasiretini af etsin..RABBİM Yakınlarına ve evlatlarına efendimizin sabrından versin..mekanı cennet olsun.
1-yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha da ben alıyorum...
10 Yasin-ı Şerif Biiznillah.
Sayın,Abdurrahman kardeşim,Annenizin ölümünden dolayı üzüntülerimi bildirir,Allah'ın rahmetinin Annenizin üzerinde olmasını dilerim.
Yüce Rabbim mekanını cennet mekanlarından bir mekan kılsın...
Geride kalanlara Allahtan sabır dilerim.
Bir yasin-i Şerif de ben alıyorum
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
(Cuma Suresi, 8)
Abdurrahmn.kardeşim,Kevserdenizi ailesi adına acın acımızdır acını paylaşıyoruz...
1-yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha da ben alıyorum...
Hoş dilek temenni ve dualrın inşallah huzuru mahşerde se ablam Sıla sana sevap defterine yazılsın.
Allah razı olsun.
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz bende bir yasini şerif okudum allah c.c. rahmet eylesin
Hoş dilek temenni ve dualrın inşallah huzuru mahşerde se ablam Emine sana sevap defterine yazılsın.
Allah razı olsun.