selamün aleyküm değerli ailem sizden bir isteğim olacak bugun vefat eden Amcam için sizden Yasin,Fatiha vede dua istiyorum Allah razı olsun...
Printable View
selamün aleyküm değerli ailem sizden bir isteğim olacak bugun vefat eden Amcam için sizden Yasin,Fatiha vede dua istiyorum Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin. Geride kalan aile afradına Allah (cc) sabr-ı cemil ihsan eylesin.
2 Kuran-ı kerim hatmi ve 275 adet yasin-i Şerif alıyorum.
İnna lillahi ve inna ileyhi Raciun.
nisanım başın sağolsun canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun bende bir yasin alıyorum
Rabbim amcanıza rahmet etsin onun nekadar günağı varsa affetsin ...Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize ahirette sıkıntı çektirtmesin inşallah
(innalillahi ve innailahi raciğun) başınız sağolsun cnm bende bir yasini şerif okurum inşlh mekani cennet olsun amcanızın
Allah c.c sonsuz rahmetini, amcanızın şahsında, tüm vefat etmiş din kardeşlerimizden eksik etmez inşaAllah..Bende bir yasin-i şerif alıyorum..
5.YASİN-İ ŞERİF Okuyacağım inşallah.
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn(turceûne).
her canlı ölümü tadacak ve sora hepiniz benim huzuruma dödürüleceksiniz (ankebut 57)
Rableri onlara Katından bir rahmeti, bir hoşnutluğu ve onlar için, kendisine sürekli bir nimet bulunan cennetleri müjdeler.
(Tevbe Suresi, 21
Allah, mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara içinde ebedi kalmak üzere, altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir...
(Tevbe Suresi, 72)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır. acınızı yürekten paylaşıyoruz, Dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH Konyevi Nisa Kardeşim
ALLAH C.C Rahmet eylesin.....mekanı cennet olsun....
"Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır. acınızı yürekten paylaşıyoruz, Dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH Konyevi Nisa Kardeşim"
Bir fatiha 21 ihlas muhteremin ruhu için okuyacağım.Allah kabul etsin.
(innalillahi ve innailahi raciğun) rabbim amcanızın mekanını cennet eylesin geride kalan siz ailesinede sabrı cemil ihsan etsin inşaallah
3 ihlas 1 fatiha hediyem