'Sıradan Modern'in gerçek endişeleri
Bu sene falancaların gittiği yere tatile gidip âlemlere akamazsam çatlarım!" "Herkes bronz teniyle ortalıkta dolaşırken ben akça pakça kalırsam rezil rüsva olurum!"
"Bir terslik olur da Yaprak Dökümü'nün finalini kaçırırsam kendimi hiç affetmem!"
"Acilen gidip bir Firarperest almam lazım; herkes ondan bahsediyor, ben lafa giremiyorum!"
"Koca kış geldi geçti, falanca markanın kış kreasyonundan mendil bile alamadım, iyi mi!"
"Bir üst modeli çıktı, ben hala bir önceki modeli kullanıyorum, bunun renk değiştirme özelliği yok ki!"
"On yıl oldu, hala aynı salon takımının üstünde oturuyoruz, eskimiyorsa eskimesin, bıktık ayol!"
"On üç yaşındayım ve bugüne kadar tek bir flörtüm bile olmadı. Evde mi kalacağım yoksa ben!"
"Ömür boyu boğaz tokluğuna çalışmak istemiyorsan Boğaziçi'ni kazanacaksın oğlum, yok yani bu işin başka yolu!"
"İki kere geldiler gidemedim, eğer bir daha gelirler de konserlerine gidemezsem ben kendimi intihar ederim haberiniz olsun!"
"İki yıl oldu bir kuruş zam yapmadılar abi, ne zaman zam isteyecek olsam işlerin durgunluğundan dem vuruyorlar!"
"Durmadan kredi kartından çektirip duruyoruz, nereden geliyor bu değirmenin suyu düşünen yok!"
"Herkesin ayağında cillop gibi spor ayakkabılar, bizimkinin markasından ben bile üstünden okuyunca haberdar oldum, alay konusu oluyorum okulda yaa!"
"Akşama maç var, hanım ille de benim falanca kanalda dizim var diyecek, çocuklar başka bir şey tutturacak, kahveye mi gitsem acaba?"
"Bugün gazeteden falımı okudum, benim burcum bu ayı çok stresli geçirecekmiş, ben şimdiden gerilmeye başladım valla!"
"Tatlısu tuzlusu yedi çeşidi buldu, bir de patates salatası yaparsam, gün tarihinin rekorunu kırarım herhalde!"
"Tane tane konuşuyorum, diksiyonuma dikkat ediyorum, aralara espriler sıkıştırıyorum yine de gündemde kalamıyorum. Benim ötekilerden neyim eksik?"
"Bizim ailede kalp krizinden ölen çok, benim de sol kolumda hafif bir ağrı oluyor son zamanlarda, yoksa..."
"Yüzüm kırış kırış oldu, iyice yaşlı gösteriyorum. Bir sürü krem seti denedim, nafile... Korkmasam botoks yaptıracağım ama..."
"Al işte yedinci sivilce de kendini göstermiş bulunuyor, bu saatten sonra kim bakar benim yüzüme!"
"Yaşım 68 oldu, bir ihale daha alabilirsem, Hacca gidip köşeme çekilirim artık!"
"Adım başı dilenci, fakir fukara... İyi güzel de, kolay mı kazanılıyor kardeşim bu devirde para!"
"Biraz üstüne para verip arabayı yenilesek mi acaba, yeni modelin koltukları ceylan derisiymiş!"
Cevap: 'Sıradan Modern'in gerçek endişeleri
"Tatlısu tuzlusu yedi çeşidi buldu, bir de patates salatası yaparsam, gün tarihinin rekorunu kırarım herhalde!"
Öyle yapıyorsun bir ben görmüyorum ya neyse hani hep başkalarına ikram ediyorsunuz Feri hanım...:D
emeğine sağlık Güzel komik bir paylaşım olmuş.
reca ederim abdurrahmn bey :D begenmenize sevindim :)
Modern hayat ne lüzumlu endişeleri var mış Allah razı olsun anlayana ders
amin cümlemizden inşaallah