-
cevaplarmısınız ?
Arkadaşlıkta sınır olmalı mı ?
Her şeyini en yakın arkadaşına anlatmak ne kadar doğru veya doğru mu ?
Sırrınızı anlatırmısınız ?
Dost bildiğiniz bir kişiye anlattığınız sırlarınızı 3. bir kişiden duyarsanız duygularınız ve tepkiniz ne olur ?
bu sorular uzur gider kısaca Çok Muhabbet Tez Ayrılık getirir sözü sizce doğrumu ?
mihrab
-
Cevap: cevaplarmısınız ?
arkadaŞlikta bellİ bİr mesafe olmali.
dogru deĞİl.
nedenİ:
İlerleyen zamanlarda o konulari anlattiĞimiz İnsanla terse dÜŞerİz. Bunun İÇİn.
anlatmam.
nedenİ: İkİ kİŞİnİn bİldİĞİ 'sir' sir olmaktan Çikar.
sen benİm dostum deĞİl dÜŞmanim misin derİm.
atalarimiz dedİ İse vardir hİkmetİ. DoĞruda olabİlİr. Olmayabİlİrde. Allah(cc) razi olsun mİhrab abla..
-
ben yakından şahıt oldum kadın dosttum dıye anlatıyor ömürü gıdıp arkadaşına anlatıyor oda başkalrına anlatıyor ondan parlaşmayın derım
-
Arkadaşlıkta sınır olmalı mı ?
Arkadaslik ile dostluk arasinda cok buyuk fark vardir.(en azindan ben oyle dusunuyorum) Bu acidan bakinca arkdaslikta sinir vardir. Dosluk ise cok farklidir. Gercek dostu olan anlamistir ;)
Her şeyini en yakın arkadaşına anlatmak ne kadar doğru veya doğru mu ?
En yakin dost diyeyim. Kesinlikle anlatmalisiniz. Ama saglamligini denediginiz, emin oldgunuz birisi olmali bu kisi. Zeki insan aklini kullanir daha zeki olan yanindakilerinde aklini kullanir..
Sırrınızı anlatırmısınız ?
Evet anlatirim. Ama yukarda dedigim gibi emin olmalisiniz. Benim 2 sirdasim var ilkokulu,liseyi simdide universiteyi beraber okuyoruz.
Dost bildiğiniz bir kişiye anlattığınız sırlarınızı 3. bir kişiden duyarsanız duygularınız ve tepkiniz ne olur ?
Boyle birsey yasamadim henuz, yasamamak icin cevrenizi sekillendirirken dikkatli olun. Kimseye direk olarak guvenmeyin, sinayin..
bu sorular uzur gider kısaca Çok Muhabbet Tez Ayrılık getirir sözü sizce doğrumu ?
Ayni dogrultuda yasiyorsaniz 'kafa dengi' tabiri size uyuyorsa kesinlikle yanlis..
-
GÜzel ve İÇten cevap İÇİn saolsin ...