Bu gülü sözlüme ver anne..........
Genç mücahidlerimizden biri cihada gitmek üzereyken annesiyle vedalasip helallik dilemek istedi AnneSi: evladim eger senin ölüme gittigini bilsem kesinlikle senin gitmene izin vermicektim ama kuranda gecen bakara süresindeki ''ALLAH YOLUNDA SEHID OLANLARA ÖLÜ DEMEYIN ONLAR DIRIDIRLER LAKIN SIZ SEZMESSINIZ'' ayeti hatirima geldigi vakit senin memnuyetle gitmene izi veriyorum dedi.yolun acik olsun oglum dedi ve son bisi daha sölicem dedi evladim sözlün; sözlün ne olcak onun haberi yok ki senin gideceginden genç: hiç birsey demeden gögsünü acip henuz kurumamis kipkirmizi bir gül cikardi ve annesine uzatti al anne: bunu ona ilet yeter dedi ve ben sag kaldikça bu kirmizi gülde solmayacak dedi nasil olur evladim dedi annesi olurmu hiç öle bisi en fazla suda kalsa bile en fazla bi ay dayanir. genç gene söze basladi ANNE: SEN BAKARA SÜRESINDEKI AYETI NE CABUK UNUTTUN SEHIDLER ÖLMEZ DIYE DEMEK O GÜLDE SOLMAYACAK DEDI annesi baSindaki yazmasiyla göz yasini sildi oglum git git evladim git RABBIM SENIN IÇINDEKI CEVHERI EKSIK ETMESIN INS RABBIM seninle ve arkadaslarinla olsun inss yolun acik olsun dedi. daha sonra annesi o gülü genç mucahidin sözlüsüne verdi ve o genc in sözlüsü ölünceye kadar evlenmedi ona sözlü kaldi neden mi cunkü gül SOLMADIKI......esselamun aleyküm