Adı: Nakşi Soyadı: Nakşibendi (Hadi Eski Doktorun
Birgün Hasta sofinin biri doktora gitmiş, önce hemşire adınız nedir demiş, nakşi demiş, soyadınız demiş nakşibendi demiş
doktora geçmiş doktor demiş hastalığın nedir kalbim yanıyor sankim demiş nasıl demiş doktor sızı gibimi, yok böyle sanki
kaynar sular dökülüyor allah allah demiş doktor, sende daha önceden kronik bi rahatsızlık varmıydı demiş dr. oda vardı
evet demiş, neydi demiş teşhis nakşibendi hastalığı demiş doktor, sen dalgamı geçiyorsun benle adam demiş tıpta böyle bir
terim yok ama sen yinede kalbinin bir filmini çektir bu kağıtlarıda al eski doktoruna git demiş.
sonra sofi almış kağıtları filminide çektirmiş Doğru menzile.sıraya girmiş elinde kağıtlarla filmlerle, görenler şaşkın tabi
sonra sıra ona gelmiş
Gavs'i Sani sormuş; söyle kurban demiş oda; sultanım doktora gittim sana bu filmler ve kağıtlarla gelip bu kağıtları incelemeni söyledi doktor
eski doktoruna git dedi bende sana geldim demiş, sonra Gavs'i Sâni almış filmi kaldırmış yukarıya ışığa doğru bakmış filme, sonra evraklara bakmış
sonra demişki virdin kaç, oda söylemiş (orası gizli), ozaman demiş mübarek, virdini azaltıyorum, rabıtalarını 30dk az yapma demiş sana bu reçete uygundur demiş sofide reçedeyi uygulamış fayda etmiş
sonra harbidende adamın kalbinde öyle bir aşk varmışki adı soyadını herkes nakşi nakşibendi biliyormuş.
Cevap: Adı: Nakşi Soyadı: Nakşibendi (Hadi Eski Doktorun
Allah razı olsun.Gönülden aşık olmayı Allahu Teala nasip etsin .amin
Cevap: Adı: Nakşi Soyadı: Nakşibendi (Hadi Eski Doktorun
Alıntı:
acizanet Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun.Gönülden aşık olmayı Allahu Teala nasip etsin .amin
Amin amin amin..