İsmet Paşa kahraman mı? yoksa esas vatan hainlerinin baş sorumlusu mu?
Konuyu açmadan önce sizlere selam ederim esasında böyle bir konuyu ben dile getirecektim. fakat cesaret edemedim.
Nedeni: Korku şahışlardan değil Allah korkusu. Ama şöyle devam edebilirim yazımın devamında;
___ Ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin olşumunda emeği geçen sadece 2-3 kişiye değilde herkese saygı duyuyorum.
___Ben bir olayı bir kişiye bağlayarak O karakteri ön plana çıkaran insanlara çok aşırı derecede karşıyım.
___ Yanlış anlaşılmak istemediğim için böyle düşünen kişilere karşı cevap vermedim.
___Bunun nedeni ise 'Her doğru bildiğimiz, here yerde söylenmediğindendir.
___Ben bu ülkede yaşıyorum ama tamamen kişi düşüncesinin bağımsız olduğuna inanmıyoırum.
___Esasında son Osmanlı Devleti padişahı olan Vahdettin'i herkes demeyimde çoğu kişi hain olarak görse
___Kars'ın Sarıkamış'ta yaşanan askerin tek kurşun dahi yakmadan (sıkmadan) şehid olmasına hala kanım donarak hatırlarım.aranacaksa Vatan haini Kars Sarıkamış'ta o birliğin başındaki insan Enver paşadır... Bu benim nacishane fikrim katılmayabilirsiniz...
___Sonra Abdülahmit Hanı düşman güçlerine bir karış toprak parçası vermediği için çok eleştirdiler.
___Benim esas kahramanlarımı merak ediyorsunuz bu kadar yazıdan sonra biliyorum veya tahmin ediyorum.
bu ülkenin oluşmasında emeği geçen Kazım Karabekir Paşa'yı, Fevzi Çakmak Paşa'yı ve daha niceleri daha sayayım mı? Beni dinlediniz kafa ağrıttım belki haklarınızı helal edin.. şimdi ne dersiniz İsmet Paşa kahraman mı? yoksa esas vatan hainlerinin baş sorumlusu mu?
Cevap: İsmet Paşa kahraman mı? yoksa esas vatan hainlerinin baş sorumlusu mu?
Emeğine sağlık.cezakallahu hayran kardeşim...