FATİH SULTAN MEHMET`İN Bedduası
http://img511.imageshack.us/img511/9751/ayasofyaph6.jpg
FATİH sULTAN MEHMETİn Bedduası Fatih Sultan Mehmet Han’ın Ayasofya ile alakalı bedduasının hışımına mı uğradık?
O’nun vasiyet namesindeki şu bedduayi hatirlamak acaba bizi bir uyanış ve silkenişe kavuşturabilir mi?:
” Benim bu camimi, camilikten çıkaranlar, ALLAH’ın (c.c), meleklerin ve bütün müslümanların lanetine uğrasınlar!.. Onlar, hiçbir zaman hafiflemeyen bir azap içinde bulunsunlar!.. Yüzlerine bakan ve kendilerine şefaat eden hiçbir kimse bulunmasın!..”
alıntı
Cevap: FATİH SULTAN MEHMET`İN Bedduası
amin teşekkür ederiz bunu bizimle paylaştıgınız için
Alıntı:
mihrab Nickli Üyeden Alıntı
hz. paygamber'in s.a.v övgülerne mazhar olmuş büyük komandanın bedduaları o camiyi müze yapmaya karar verenleri bağlar inşallah. bende o bedduaya AMİN İNŞALLAH diyerek iştirak ediyorum.
emeğine sağlık kardeşim allah c.c razı olsun..
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
hz. paygamber'in s.a.v övgülerne mazhar olmuş büyük komandanın bedduaları o camiyi müze yapmaya karar verenleri bağlar inşallah. bende o bedduaya AMİN İNŞALLAH diyerek iştirak ediyorum.
Sana katılıyorum ama inşallah ayasofya tekrardan camii olarak kullanılacaktır. rabbimin izniyle...
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun Tez vakitte inşallah kahrolsunlar.