selamun aleykum ben eski üye mehasin bilerek veya bilmeyerek hatam olmuşsa site içerisinde kardeşlerden bu anlamda özür diliyorum herşeyin hayırlara olması duasıyla....
Printable View
selamun aleykum ben eski üye mehasin bilerek veya bilmeyerek hatam olmuşsa site içerisinde kardeşlerden bu anlamda özür diliyorum herşeyin hayırlara olması duasıyla....
Kardeşim sen belamısın kaç defa banlattıracan kendini bak hakkında yasal işlem başlatırım terbiyesizlik yapma..!
Site içerisinde üyelerin huzurunu kaçırmaktan kaç defa banlandın halen ne yüzle gelip bu tarz yazıda bulunuyorsun binlerce dini site var bizim siteden uzak dur kardeşim senden ricam...!
Yok yok uslanmicak bu şahıs ben dedim !!!!
Derse devam demiştik...
:) Aman ALLAH ım gözlerime inanamadım,başım döndü Arkadaşlar konuyu yeni gördüm sakin olun hele .bu kadar ısrarcı olduğuna göre bana kalırsa uslanmıştır.:D
Aleykümselam surur kardeşim ne diyeyim yolu ALLAH yolu olan herkese kevserdenizi nin kapısı açık.aman kardeşim hareketlerine dikkat et,uslu uslu dur yaramazlık etme.sonra bilirsin.dövv
faydalı paylaşımlar dilerim.selam ve Dua ile...
bu sefer kesin kararlıdır abla uslu duracandan eminim durmak yok kevserdenizinde çalışmaya devam karadenili değilmi inamı inat komikk