kartal__13, kardeşimizin dayısına yasin i şerif okuyalım.
Selamünaleyküm değerli kevserdenizi ailesi:az önce öğrendim bu gün forumda görevli kartal__13, kardeşimizin ( dayısı 53 yaşında )kalp kırizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş.ALLAH Rahmet eylesin kabri nur mekanı cennet olsun.RABBİM yakınlarına ve ailesine efendimizin sabrından versin.
.Toprakdan geldik toprağa döneceğiz.her canlı mutlaka ölümü tadacak.kartal__13,kardeşim üzüntünü paylaşıyor ve sabırlar diliyorum...
Geçmişlerimizin ruhuna Kur'ân'dan nelerin okunması gerektiği hususunda Peygamberimiz (a.s.m.) şu tavsiyelerde bulunur: "Yasin, Kur'ân'ın kalbidir. Onu bir kimse okur ve Allah'tan âhiret saadeti dilerse, Allah onu mağfiret buyurur. Yâsin'i ölülerinizin üzerine okuyunuz." (Müsned, 5:26)
Bu hadis-i şerif, Yasin Sûresinin hem ölüm döşeğinde olan hastaya okunmasına, hem de ölmüş mü'minlerin ruhuna bağışlanmak üzere okunabileceğine işaret etmektedir.
Arkadaşlar hep birlikde bu hafta boyunca kardeşimize okuyabildiğimiz kadar Yasin i şerif okuyalım inş...
SiLa-5-Yasin
DJ-zümrüt-1-Yasin
DJ-GUNIŞIĞI-2-Yasin okundu
DJ-ACİZKUL-1-Yasin
SamiYusuf-2-Yasin
nazgülüm-2-Yasin
mihrab-1-Yasin
sedar 02-1-yasin
dj-reyhani-1-yasin
feri-1-yasin
yağmur damlası-1- yasin
kader_18-1- yasin
Cevap: kartal__13, kardeşimizin dayısına yasin i şerif okuyalım.
innalillahi ve inna ileyhi raciun
allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar dilerim 1 yasini şerif okurum inşlh
kartal abicim başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin size ailenize inş üzüntünüzü canı gönülden yaplaşıyoruz :(mekanı cennet olsun bende 2 yasin i şerif alıyorum rabbim kabul etsin inş :(
başınız sağolsun kardeşim..
"ALLAH C.C." sabırlar versin..
inşALLAH mekanı cennetir..
1. yasin-i şerif de ben alayım..
dua ile...
Rahmet ayında rahmete mazhar olmuştur , inşallah.. Allah gani gani rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun. RABBİM yakınlarına ve ailesine sabırlar versin. bende 2 yasin i şerif alıyorum
Abim Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin inşaallah.Üzüntünüzü yürekten paylaşıyor 2 yasini şerif alıyorum.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin inşallah
1 yasin okuyabilirim
ALLAH C.C Mekanını cennet eylesin. 1 yasinde ben okuyorum.
Allah (c.c) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaALLAH
1 yasin-i şerif okuyayım inş.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun sizlere de sabır ihsan eylesin abicim bende 1 yasin okuyorum