eRaSeR arkadaşımızın büyük dayısının ruhuna bir hatim okuyalım inş.
Selamünaleyküm değerli kevserdenizi ailesi.sitemizin wepmasteri eRaSeR arkadaşımızın babaannesinin kardeşi büyük dayısı( MUSTAFA CEYLAN )hakkın rahmetine kavuşmuştur.mekanı cennet kabri nur olsun.RABBİM Tahsiretini af etsin.Arkadaşımızın üzüntüsünü paylaşıyor yakınlarına ve kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.
Kabirdeki yakınlarımız devamlı surette bizden yardım beklemektedir. Bizden gelecek bir dua, bir Fatiha, bir İhlâsla nefes alabileceklerini bilmektedir. Çünkü kabir o kadar çetin şartlarla iç içedir ki, en küçük bir mânevî yardım dahi onun ruhunu serinletecektir. Bir hadiste Peygamber Efendimiz şöyle buyururlar:
"Ölen kimse kabrinin içinde boğulmak üzere olup da imdat isteyen kimse gibidir. Babasından yahut kardeşinden veya dostundan kendisine ulaşacak duayı beklemektedir. Nihayet dua kendisine ulaştığında bu duanın sevabı ona dünya ve dünyada bulunan her şeyden daha kıymetli olur. Muhakkak ki, hayatta olanların ölüler için hediyeleri dua ve istiğfardır." ( Mişkatü’l- Mesabih, 1:723)
Değerli kevserdenizi ailesi MUSTAFA CEYLAN dayıya hep birlikte birer tesbih Tövbe istiğfar çekelim,birer yasin ve birer cüz okumaya ne dersiniz.????
(Ne ekersek elimizle oda gelir bizimle )
şu an bizlerin elimizden sadece okumak gelir.bizler okuyalımki yarın bizlerinde ardımızdan bir fatiha okuyanımız olsun.inş.
Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz.
Çünkü "Allah'ın diledikleri hariç olmak üzere, göklerde ve yerde kim varsa hepsi düşüp ölmüş olacak." (Zümer,
Cüz-1-SiLa + 1-Yasin + 100 Tövbe istiğfar-Okundu
Cüz-2 , DJ-zümrüt-okundu
Cüz-3-, DJ-zümrüt-okundu
Cüz-4-, DJ-zümrüt-okundu
Cüz-5-,DJ-zümrüt-okundu
Cüz-6-Ramazan Çelik-okundu
Cüz-7-Ramazan Çelik-okundu
Cüz-8-Ramazan Çelik-okundu
Cüz-9-mihrab + 1 Yasin = okundu
Cüz-10-bahar_13-okundu
Cüz-11_bahar_13-okundu
Cüz-12_bahar_13-okundu
Cüz-13-Afşar-okundu
Cüz-14-kartal_13 = okundu
Cüz-15-kartal_13 = okundu
Cüz-16-reyyan nur
Cüz-17-reyyan nur
Cüz-18-samiYusuf
Cüz-19-samiYusuf
Cüz-20-kamilya
Cüz-21-SiLa-Okundu
Cüz-22-SiLa-Okundu
Cüz-23-samiYusuf
Cüz-24-Afşar
Cüz-25-Afşar
Cüz-26-Afşar
Cüz-27-samiYusuf
Cüz-28-YuSuF
Cüz-29_esra.13-okundu
Cüz-30_esra.13-okundu
---------------------------
DJ-GÜNIŞIĞI-1-yasin-i şerif (okundu)
kader_18-1-yasin-i şerif
nazgülüm-1-yasin-i şerif
Cevap: eRaSeR arkadaşımızın büyük dayısının ruhuna bir hatim okuyalım inş.
allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar mekanı cennet olsun inşlh
Allah rahmet eylesin Allah yakınlarına sabırlar versin inşallah mekanı cennet olsun
ben de 9. cüzü ve 1 Yasin alayım
29. ve 30. cüzler ben alıyorum
10 11 ve 12. cüzleri ben okuyorum inş.
14. ve 15. cüzleri ben alıyorum inş.
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
14. ve 15. cüzleri ben alıyorum inş.
okunmuştur ALLAH (c.c) kabul etsin inşaALLAH.
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn(turceûne).
her canlı ölümü tadacak ve sora hepiniz benim huzuruma dödürüleceksiniz (ankebut 57)
Rableri onlara Katından bir rahmeti, bir hoşnutluğu ve onlar için, kendisine sürekli bir nimet bulunan cennetleri müjdeler.
(Tevbe Suresi, 21
Allah, mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara içinde ebedi kalmak üzere, altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir...
(Tevbe Suresi, 72)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır. acınızı yürekten paylaşıyoruz, Dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH
Allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun yakınlarına Allah sabır versin bende bir yasin'i şerif alıyorum
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah.ben de bir yasin-i şerif alıyorum.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun yakınlarına Allah sabır versin bende bir yasin'i şerif alıyorum