1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
forum şu haliyle güzel..her ne kadar kalabalık ortamları sevmesemde kevserdenizinin daha çok kişye ulaşmasını,daha çok kişinin faydalanmasını istiyorum..
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyorum..ben pek çok şeyi burdan öğrendim,koskocaman bir kütüphane gibi..mesela özel bir defterim vardır,böyle islami sitelerde beğendiğim yazıları,sözleri menkıbeleri,hikayeleri yazarım,hiç üşenmem saatlerimi alır bu..bende bu yazdıklarımı talebelere anlatırım,onlarla paylaşırım,onlarda ailelerine,arkadaşlarına anlatır ve pek çok kişi bu şekilde faydalanır,işte bu hayra ve hakka hizmet değil midir?
islami sitelerde beğenmediğim tarafları ise aldıkları reklamlar..onada örnek verirsek sitede islami bir evliliğn nasıl olması gerektiği paylaşılmıştır,bir evlilik dini boyutuyla anlatılmıştır ama aldığı reklam, islami evlilik sitesi..bunun gibi çelişkili durumları var bazı sitelerin..
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
Herkesi ALLAH (C.C) için seviyorum
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
iki erkek kardeşim var
5:en sevdiğin renk?
pembe ve beyaz
6:hangi yemeği çok seversin ?
sarma
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
yaşamı rüyaya benzetirsek,ölüm uyanıştır,gerçektir..
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
önemli olan niçin zirveye çıktığını bilmek..amaç ilahi rıza değilse ne zirveye çıkmanın ne de zirvede kalmanın önemi yok..amaç ilahi rıza ise sen zirveye çıkmak için elinden geleni yap,zirvede kalma işini yüce yaradana bırak..
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
her günahtan sakınırım ama kul hakkından çok korkarım
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
dua ederim..dua mü'minin silahıdır,maalesef dua silahımızı pek kullanmıyoruz..
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
evet,kabul ederim ve özür dilerim
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu? :)
soruları ben sorarken gayet iyiydi..cevaplarken ter mi bastı ne..bagırmaa