Üç aylara özel ikinci hatim kampanyamız.
Selamünaleyküm değerli kevserdenizi ailesi,üç aylara özel hatim kampanyamızda birinci hatip için cüzlerimizin hepsi alınmıştır.
Üç aylara özel ikinci hatim kampanyamız için cüzleri okuyan kardeşlerim hemen buradan yeniden cüz alabilir.ALLAH ın izniyle şaban ayında da hep beraber bir hatim yapalım inş...
katılımlarınız için şimdiden teşekkürler...
ALLAH C.C cümlemizden Razı olsun...
İbni Ömer radıysallahu u anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Sadece şu iki kimseye gıpta edilir: Biri Allah’ın kendisine Kur’an verdiği ve gece gündüz onunla meşgul olan kimse, diğeri Allah’ın kendisine mal verdiği ve bu malı gece gündüz O’nun yolunda harcayan kimse.”
Buhârî, İlm 15, Zekât 5, Ahkâm 3, Temennî 5, İ’tisâm 13, Tevhîd 45; Müslim, Müsâfirîn 266– 268. Ayrıca bk. Tirmizî, Birr 24; İbni Mâce, Zühd 22.
8/998- وعنِ البَرَاءِ بنِ عَازِبٍ قالَ: كَانَ رَجُلٌ يَقرَأُ سورَةَ الكَهْفِ، وَعِنْدَهُ فَرَسٌ مَربوطٌ بِشَطَنَيْنِ، فَتَغَشَّته سَحَابَةٌ فَجَعَلَتْ تَدْنُو، وَجَعَلَ فَرَسُه يَنْفِر مِنها. فَلَمَّا أَصبَحَ أَتَى النَّبِيَّ (صلعم)،فَذَكَرَ ذلكَ لَهُ، فقالَ:تِلْكَ السَّكِينَةُ تَنَزَّلَتْ للقُرآنِ
Abdullah İbni Amr İbni Âs radıyallahu anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Nebî salallalu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Her zaman Kur’an okuyan kimseye şöyle denecektir: Oku ve yüksel, dünyada tertîl ile okuduğun gibi cennette’de tertîl ile oku. Çünki cennette yerleşeceğin yer, okuduğun âyetin son noktasındadır. Ne kadar okursan o kadar yükselirsin”
Ebû Dâvûd, Vitr 20; Tirmizî, Fezâilü’l–Kur’ân 18. Bkz. Sad: 38/29, Zümer: 39/23
KARDESLERIM KURAN I KERIMDE GECEN TILAVET SECDELERINI YAPMAYI UNUTMAYALIM INSAALLAH...
Tıklayın>>>http://www.kevserdenizi.net/forum/im...k/misc/tag.png Tİlavet secdesİ nasil yapilir?
Rabbim simdiden kabul etsin...
ilk cüzü ben alıyorum :)
Cüz-1-SiLa-Okundu
Cüz-2-DJ-GÜNIŞIĞI
Cüz-3-DJ-REYHANİ (okundu)
Cüz-4-DerseDevam
Cüz-5-DerseDevam
Cüz-6-DerseDevam
Cüz-7-fatmayılöz
Cüz-8-marki1
Cüz-9-marki1
Cüz-10-marki1
Cüz-11-marki1
Cüz-12-marki1
Cüz-13-esra.13
Cüz-14-esra.13
Cüz-15-DJ-ACİZKUL
Cüz-16-kartal-13
Cüz-17-kartal-13
Cüz-18-kartal-13
Cüz-19-kartal-13
Cüz-20-kartal-13
Cüz-21-kartal_13
Cüz-22-kartal_13
Cüz-23-kartal_13
Cüz-24-kartal_13
Cüz-25-kartal_13
Cüz-26-tusem
Cüz-27-tusem
Cüz-28-kartal-13
Cüz-29-kartal-13
Cüz-30-DJ-zümrüt
Cevap: Üç aylara özel ikinci hatim kampanyamız.
ikinci cüzü ben alıyorum Allah kabul etsin inş
ALLAH C.C Razı olsun inş...
16. 17. 18. 19. 20. cüz inşallah.
4.5.6 bu cüzleri alıyorumm
Alıntı:
DJ-GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun abi
AMİN CÜMLEMİZDEN ALLAH (c.c) Razı olsun inşallah KARDEŞİM.
15 .ci cüzü ben aldım,,
du a ile..