Dualarınıza ihtiyacım var...
Selamünaleyküm. Değerli kardeşlerim önemli bir iş ve sıkıntılar için siz değerli kardeşlerimden Dualarınıza ihtiyacım var . birer tane Fetih suresi ve birer tane Yasin şerif okumanızı rica ediyorum...
okuyan kardeşlerim bu konu altına sayısını yazarlarsa sevinirim.
ALLAH C.C Hepinizden razı ve memnun olsun....
Selam ve Dua ile...
Cevap: Dualarınıza ihtiyacım var...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...Okuyup yazacağım..
aleyküm selam ablam işlerinizide kolaylıklar dilerim rabbim işleri yolunda giden en hayırlı kularıını zümresine ilhak eylesin inşlh 5 yasini şerif birde fetih süresi okurum inşlh allah kabul etsin ablammm
Alıntı:
zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
aleyküm selam ablam işlerinizide kolaylıklar dilerim rabbim işleri yolunda giden en hayırlı kularıını zümresine ilhak eylesin inşlh 5 yasini şerif birde fetih süresi okurum inşlh allah kabul etsin ablammm
Canım Zümrütüm sen olmasan biz napardık.Nasıl koşarsın her işimize..Allah ne muradın varsa versin canım bacım...Allah razı olsun senden...
Alıntı:
nazgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Canım Zümrütüm sen olmasan biz napardık.Nasıl koşarsın her işimize..Allah ne muradın varsa versin canım bacım...Allah razı olsun senden...
estağfurullah bacım ne demek biz burda bir aileyız eğerki zor zamanlarımızda birbirimizin yanında olamıyacaksak bence bu kardeşleriğin bir anlamı yoktur diye düşünüyorum herzaman dualarımda kardeşlerim herlesin işleri yolunda gitsin inşlh
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Okuyup yazacağım
Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm. Değerli kardeşlerim önemli bir iş ve sıkıntılar için siz değerli kardeşlerimden Dualarınıza ihtiyacım var . birer tane Fetih suresi ve birer tane Yasin şerif okumanızı rica ediyorum...
okuyan kardeşlerim bu konu altına sayısını yazarlarsa sevinirim.
ALLAH C.C Hepinizden razı ve memnun olsun....
Selam ve Dua ile...
Kardeşim! en başta çaba sora duanı eksik etmemekle birlikte,
metanetinide muhafaza et. ALLAH C.C Güven. Hz Allah c.c
yar ve yardımcın olsun.
bizden isteğini emir telakki eder, (Allah rızası için)
kardeşim için 5. yasin-i şerif 5. fetih suresi okunacak.
duamız müşterektik.
İİNŞALLAH bir yasın bir fetih okucam ALLAH CC rızası yolunda dualarını kabul etsin sıkıntılarımızı yok etsinn ALLAH CC YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN .