Forum Reklam-Tanıtım Grubu...
Selamun Aleykum
7 Aydır Foruma üyeyim. Gördüğüm herkesin elinden geldiği, gücünün yettiği kadarıyla foruma birşeyler kazandırmaya çalışması. Yanlız işin raklam-tanıtım kısmında biraz zayıfız. Yük tamamen Sıla ablanın üzerinde o da yanlız kalıyor. Aklıma bir fikir geldi uygulamaya koyayım istedim. Forumun Reklam-tanıtım işleriyle ilgilenecek, bu iş için proje oluşturacak bir grup kurdum sosyal gruplar bölümünden veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :
islami Bilgi Platformu - Forum Reklam - Enformasyon - Tanıtım
Aslında bu forum altında da yapılabilir ama konu kalabalığı olsun istemedim. Kafamda bir-kaç proje var eminim sizde de vardır. Hadi el-ele verip forumu daha iyi yerlere taşıyalım. Selametle..
Cevap: Forum Reklam-Tanıtım Grubu...
Çok güzel düşünmüşsün kardeşim. ALLAH (c.c) razı olsun.
allahü teala razı olsun çok iyi düşünmüşsünüz
daha ayrıntılı anlatsan mesela bizim ne yapmamız gerek ?
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
daha ayrıntılı anlatsan mesela bizim ne yapmamız gerek ?
Örneğin ilk olarak facebook'da bir grup kurmayı düşünüyoruz. Herkes önce kendi katılıp sonra da arkadaş listesini bu gruba davet edebilir. Sonra mail grupları oluşturulabilir. Farklı portallarda iz bırakacak çalışmalar yapılabilir v.s v.s Dışarda forumu tanıtabilecek, adını duyurabilecek her şeyi kapsıyor yani..
evet anlıyorum facebook guruplanmasını daha öncede düşünmüştük
hatta bunu burak abiyle görüşmüştüm bişeyler yapacağını söylemişti çok çok iyi fikir bence geç bile kalındı diyebilirim , Daha farklı reklamda düşünebiliriz mesela bir radyo programına sitemizin ismini verebiliriz (reklam amaçlı)