Selamun Aleykum
Basliktan da anlasilacagi gibi donanimsal sorunlarinizi bu baslik altina yazarsaniz ben veya konu hakkinda bilgili arkadaslar tarafindan yardimci olunmaya calisilacak. Selametle...
Printable View
Selamun Aleykum
Basliktan da anlasilacagi gibi donanimsal sorunlarinizi bu baslik altina yazarsaniz ben veya konu hakkinda bilgili arkadaslar tarafindan yardimci olunmaya calisilacak. Selametle...
benim bir sorunum vardı..bilgisayarı bir kaç gündür açamıyorum...açarken şöyle bir yazı geliyor:Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı windows root/system32/ntoskrnl.exe bu dosyanın bir kopyasını yeniden yükleyin diyor...
ben bunun yerine format atmayı denedim o da olmadı bilgisayarın normal açılabilmesi için ne yapmam gerekiyor?
bilgisayarda virüs programı yok,sağolsun kardeşlerim programı kurmamı istemiyorlar...bilgisayarı yavaşlatıyormuş...
s.a.
pc ye format attıktan sonra cd görnmüyor işlev hatası diyor
bluetooth da çalışmadı sorun n olabilr
teşkkrler
benim de bir sorunum vardı benim pc dwd rw görmüyor cd falan takabiliyorum çalışıyor fakat pc görmüyor
aygıt yöneticisinde de görünmüyor bir kaç defa kendi kendine geldi ama şimdi uzun zamandır gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim inşaallah
Son bir Haftadır bilgisayarım çalışırken donma meydana geliyor. Bu günlerde daha sık olmaya başladı tam bir şey paylaşacağım donuyor.... AVG Güvenlik aşırı bellek kullanımı tesbit etti diye bir yazı çıkıyor.Resetliyorum çalışıyor.Daha sonra yine yapıyor... bu konuda bilgi sahibi olan varsa bizim ile paylaşır'mı?
Kuzat kardeşim bu resim gibi bir resim çekip ekleyebilirmisin? şu C diskine bi bakalım. Doluysa temizlemen için resimli birkaç yöntem gösterecem.
http://www.kevserdenizi.net/attachme...ntid=704&stc=1
Yedekler Boş 68.9 GB TOPLAM ALAN BOŞ ALAN 68.9
Yerel Disk Toplam alan 79.4 Boş Alan 39.4
Sisin yaptığınız gibi fotoğrafını çekemedim bu şekilde yazdım