yetim ve öksüzdür bir yanım...
Bilirmisin Sevgili Bir Yanım Hep Yetimdir hep Öksüzdür Ardında....Kimse Anlamaz Ve Bilmez o Yetim o Öksüz Yanımı...Bir Bebek Masumluğunda Bekliyorum Gelip Yetim öksüz Yanımı Okşamanı....Gözlerimi Yollarında Bıraktım Ben Ey Sevgiye en fazla layık olanın Sevgilisi..Yüreğimi Duanda Bıraktım...Gözyaşlarımı Biriktirdim Sermayem Olarak...Güllerin Resmini Çizdim Yüreğime....Kendime Acıları Seçtim Seni En İyi Anlamak İçin Ey EFENDİM sav….Bir ezanın huzurunda titremekte yüreğim., Bir gülün tomurcuğundan doğdum gerçeğin kalbine…Ne güzel huzur ikliminde güle durmak Asırları aşarak kokunu duymak...Ne güller açmış dikenlere inat, Ne fidanlar vermiş bu kutsi toprak..!
Cevap: yetim ve öksüzdür bir yanım...
Bilirmisin Sevgili Bir Yanım Hep Yetimdir hep Öksüzdür Ardında.....
teşekkürler:)
yorumun için ben teşekkür ederim sitare...
böyle Ey Sevgiye en fazla layık olanın Sevgilisi için hep bir yanımız öksüz ve yetim olmalı...
Alıntı:
NurGezgini Nickli Üyeden Alıntı
Bilirmisin Sevgili Bir Yanım Hep Yetimdir hep Öksüzdür Ardında....Kimse Anlamaz Ve Bilmez o Yetim o Öksüz Yanımı...Bir Bebek Masumluğunda Bekliyorum Gelip Yetim öksüz Yanımı Okşamanı....Gözlerimi Yollarında Bıraktım Ben Ey Sevgiye en fazla layık olanın Sevgilisi..Yüreğimi Duanda Bıraktım...Gözyaşlarımı Biriktirdim Sermayem Olarak...Güllerin Resmini Çizdim Yüreğime....Kendime Acıları Seçtim Seni En İyi Anlamak İçin Ey EFENDİM sav….Bir ezanın huzurunda titremekte yüreğim., Bir gülün tomurcuğundan doğdum gerçeğin kalbine…Ne güzel huzur ikliminde güle durmak Asırları aşarak kokunu duymak...Ne güller açmış dikenlere inat, Ne fidanlar vermiş bu kutsi toprak..!
Tek kelimeyle Mükemmel...Emeğinize yüreğinize sağlık...
Yüreğiniz derk görmesin inşaAllah...
Gözlerimi Yollarında Bıraktım Ben Ey Sevgiye en fazla layık olanın Sevgilisi..Yüreğimi Duanda Bıraktım...Gözyaşlarımı Biriktirdim Sermayem Olarak...Güllerin Resmini Çizdim Yüreğime....Kendime Acıları Seçtim Seni En İyi Anlamak İçin Ey EFENDİM sav
ağlaa çook güzeldi emeğine sağlık abi..
hiç şüphe yoktur ki ortada bir mükemmek mevcut ise bu Sevilmeye en layık olanın Sevgilisine sav. doğru yolalmış olmasındandır dizelerin....yorumun için teşekkür ederim ArzuNur...
inşaAllah hayru'n nisa...teşekkürler...
Çok güzeldi. Emeğine, yüreğine sağlık kardeşim.
ALLAH (c.c) razı olsun.
bende yorumun için teşekkür ederim reyhani...okuyan gözlerine sağlık...