Huzurlu olduğunuz anlarınızı hem oylayın ki çok huzurlu olunuz yorumunuzu da yapınız ki daha çok huzurlu olunuz... Allah razı olsun ......
Printable View
Huzurlu olduğunuz anlarınızı hem oylayın ki çok huzurlu olunuz yorumunuzu da yapınız ki daha çok huzurlu olunuz... Allah razı olsun ......
Hepsinde huzurluyum demek daha doğru olur. İlla birini seçmek gerekirse namaz diyeceğim.
Namazdaki huzur hiçbir şeyde yok. Allah-u Zülcelal'in huzurunda olmak, secde anında bütün perdelerin kalkması, kulun Miracı namaz. Allah-u Zülcelal layıkıyla namaz kılmayı nasip etsin. (Amin)
hepsindede hzur buluyor insan:)ezan diyorum
hepsi huzur dolu bence...
dua ile...
En huzurlu anım (Dua) ve tövbe edince.
hepside huzur dolu
illaki birini seçeceksen sohbet diyorum
seçeneklerin hepsi huzur verici ama ben hayatta , Rasulullah'ın huzurunda , Mescid-i Nebevî'de olduğum ve Orda Kur'an okuduğum anlardan daha huzurlu bir an hatırlamaıyorum .yazmadan geçemedim , çünkü seçenekleri okurken hiçbiri daha fazla çekmedi beni . hepsi de yakın değerlerde .
Rabbim , Mescidi Nebevide , Beytullah'ta ibadeti tattırsın hepimize !...
Olsun ablacım sendende farklı bir fikir almış olduk bu sayede ...
hepside huzur verici bende namazımı kılarken öyle huzurlu oluyorumki anlatamam çünkü secdeye vardığımız da ALLAh 'LA kul arasında sadece bir perde kadar mesafe var bende orda huzuru buluyorum rabbime şükürler olsun