Mahşeri Bir Yanlızlıktayım Sanki
http://img157.imageshack.us/img157/7...hoharw9wc4.gif
Mahşeri bir yanlızlıktayım sanki.Günler geçtikçe, yıllar ardısıra ilerledikçe anlıyor insan herşeyi.Bir boşluk hissediyorum yüregimin derinliklerinde.Bir sızı çöküyor ne oldugunu bilmedigim.Aklıma ilk düşenim sen oluyorsun Efendim.Olmuyor sensiz desem de korkuyorum isyancı olacagım diye.
Darda yüregim Sultanım.Dünya benim olsa bile gülmüyor yüzüm.Dolmuyor gül kokulu yerin.Hiç bitmeyen bir sürgündeyim sanki.Yüregimde müthiş bir fırtına kopuyor, geçmiyor bir anım sensiz.Bagrına bassan, yanına alsan,gözyaşlarımı silermisin Efendim??
Gönlünde bana da küçücük bi yer var mı? Habibim.Ne mutlu gönlünde sevgını hasretını tasıyan beşere.Kimsenin yerini dolduramayacagı paha biçilmez bir lutufsun bize.Lutufların en güzelisin Sultanım.Hasretin gözlerimden döküldügünde gözyaslarımı gönül testisiyle sana göndermekten başka bir şey gelmiyor elimden efendim.
Bülbül gibi figan etsem bende anlatamam sana olan sevgimi.Yetmez kelimeler, anlatamaz hiçbir cümle seni.Kokuların en güzeli sende gizli.O koku kimi zaman gönüllerimize esti bir seher vakti; kimi zaman çölleri mekan edindi.Gönlümün yaralarını sen kapadın Efendim.Kimseler bu yaraya derman olamadı.Kainata sığmayan sevgin küçücük yüregimde filizlendi.Hergun özleminle suluyorum özlem agacımı.Gözyaşlarım meyvesi oluyor.Sensizlikten acıdıgında yüregim döküyorum yapraklarımı.Gül yuzune hasret; sözüne hasret yaşıyorum öylesine.Tek bildigim senin ugruna hiçbirşeyi sakınmadıgım.Birgun kavusma özlemiyle yanıp kavruldugum.
Karanlıklar ortasından doğan güneşimsin Efendim.Darda kaldıgım her anda gönlüme düşen dermanımsın.Şeref verdin, baharlar getirdin Dünya’ya.Asırlar öncesinden kokun siniyor heryere.Dünler bitiyor; yarınlar yaklaşmakta.Ümmetine layık olmaya çalışanların içinde nasılda büyüyor aşkın.
Medine hasretiyle yananlarımız var.Şereflendir gönülleri nurunla.Nisan yagmurları gibi nurun yagsın üstümüze.Bizleri çok sevdigini demiştin ya hep.Bizler de haykırıyoruz gönlümüzdeki sevgiyi.Seni Seviyoruz , Seni seviyorum Efendim.
Şahit olsun her kelime, her hece.Şahit olsun ay ve gece Gönüllerin Sultanı Efendim.
Cevap: Mahşeri Bir Yanlızlıktayım Sanki
gönlüne saglık sıla ablacım