Bir Önerim var.Arkadaşlar
Arkadaşlar bir önerim var.Herkes fikrini yazsın..
Konu açan arkadaşlara sadece Teşekkür butonuna basarak teşekkür edelim.Böylece zamandan tasarruf etmiş oluruz. yeni konuları okumaya daha çok zamanımız olur.
Yorumu olan yorumunu yazsın.Sadece teşekkür için mesaj yazmayalım.Teşekkür butonunu kullanalım.
Cevap: Bir Önerim var.Arkadaşlar
çok güzel fikir zaten okuyamadıgım konulara teşekkür ediyorum emeğe saygı olsun diye ..okuduklarımızada lütfen teşekkürlerimizi eksik etmeyelim...
ikinizin fikirlerine teşekkür ederim
yinede isteyen teşekkür veya beğendiği bir yerden alıntı yaparak cevap yazsın derim:)
Güzel fikir kardeşim. Zaten teşekkür mesajlarımın çoğuna cevap alamıyorum maalesef. Kısaca fikrinize katılıyorum.
Alıntı:
Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
Abi bende bunu alıntı yapmak istedim :D
aslında birçok üyemiz teşekkür kutusuna dokunmaktan aciz kalıyor :)
konuyu başlaşana değil yorum yapan üyeyede teşekkürlerimizi eksik etmeyelim..
Yani bir konunun ardından iki,üç sayfa teşekkür mesajı olmasın derim..
teşekkür butonuda aynı görevi görüyor.Yinede fikilerinize saygı duyarım.
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
aslında birçok üyemiz teşekkür kutusuna dokunmaktan aciz kalıyor :)
konuyu başlaşana değil yorum yapan üyeyede teşekkürlerimizi eksik etmeyelim..
Sana katılıyorum Hayrunnisa kardeşim...
Hepinizin fikrine saygı duyuyorum sağolun, Şahsım adına filistinliye katılıyorum isteyen yorumunu teşekkürünü yazsın, isteyende teşekkür butonuyla teşekkür yazsın inş...
Birde konuya teşekkür yazmanın bence şöyle bir faydası var. Hepiniz çok güzel faydalı vs..konular açıyorsunuz ve tabi çokta konu açılıyor Rabbim hepinizden razı olsun...
Konu çok açılınca da konular bayağı geride kalıyor bizde geldiğimizde konuya teşekkür yazdığımız zaman konu öne çıkmış oluyor ve okuyamayanlarda okumuş oluyor böylede bir faydası oluyor yani :)
Sözü fazla uzattıysam kusuruma bakmayın lutfen ;)
arzunur haklısın fikrini çok beğendim hem cevap sayısıda göstermiş oluyoruz
konularımız cevapsız kalmıyor hiç olmasa
sedat abinin fikride çok güzel okudugumuz konulara daha çok fikrimizi beyan edelim
etmeye çalışalım...