Önemli! Lütfen okuyup ve Dua’ya katılabilirmisiniz..
ÖNEMLİ..!! RAHATSIZ BİR BEBEK İÇİN YASİN-İ ŞERİF VE SİFA DUALARININ OKUMA RİCASI.:!!
SELAMÜNALEYKÜM KARDE$LERiM..!!
ALLAH RIZASI İÇİN SİZLERDEN BİR RİCAMIZ VAR
EŞİMİN ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN RAHATSIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK, Esim su anda 7,5 aylık hamile.
Hamileligi 6ncı Ay icersinde iken; Amniyosentez sonuclarini ogrendik:
Kromozom Kuruluşu: 47,XX,+21 (Down Sendromu)
============================== ====
FAKAT BU DURUMU ALLAH (C.C.)’DAN BASKASI BILEMEZ. YINE DE BEBEGIN RAHATSIZLIĞI İÇİN VE ALLAH RIZASI İÇİN SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZDAN RİCAMIZ O BEBEK İÇİN YASİN-İ $ERİF SURESİNİ (KURAN-I KERIMIN KALBI OLDUGU ICIN), SELAVAT’I $ERIFE ve BILDIGINIZ DUALARI OKURMUSUNUZ. .??
ZAMAN OLARAK SINIRLAMA YOK VE ACELE DEĞİL..!!
ÇEVRENİZDEKİ ARKADAŞ VE AKRABALARINIZA DA DAĞITIRAK YASİN-İ ŞERİF SURESİ, SALAVATLAR ve DUALARIN HURMETINE; ANNE, BABA VE BEBEĞE YARDIM EDECEKLERDEN ALLAH CC RAZI OLSUN İNŞALLAH
KAÇ ADET OKUNDUĞUNU VE DAĞITTIĞINIZI DA * MAİLİME * BİLDİRİRSESİZ SEVİNİRİM..
NOT: İSTEYEN İSTEDİĞİ SAYIDA OKUYABİLİR.
Cevap: Önemli! Lütfen okuyup ve Dua’ya katılabilirmisiniz..
deyerli kardeşim hiç birşeyi rabbimden başka kimse iyi bilemez benım burda kımşuma aynısını söyledi dr. hatta tahlillerinde bile dedilerki senın oğlun davum sendrolu doğacak annenın karnından su bile aldılar fakat sonuç bebek doğdu sağlıklı sıhatlı buyudu 8 aylık şu anda sakın morelinizi bozmayın siz ben bir yasını şerif okuyacam inşl eşin sakın morelini bozmasin bu zamanlarda morel çok çnemlidir rabbim yardımınız olsun
kardeşim lütfen umudunuzu Allahtan kesmeyiniz muhakkak o herşeyi en iyi bilendir
benim bir yakınımıada cocugunuz özürlü almanız lazım dediler ama Allaha şükür bebek sağlıklı doğdu..herşey Allaha kalmış dualarımızı esirgemeyeceğiz emin olun
ben 2 yasin okuyacağım salavat çekeceğim Allah şifa versin...
5 yasin i şerif 100 fatiha ve 33 ayetel kürsi 41 tefriciye cekecegim inşaAllah şifa olsun dogacak olan kardeşimize Rabbim anne ve babasına da sabır versin herşey Rabbimden Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
islam-gülü ALLAH senden razı olsun güzel yüreyine sağlık tebrik ederım seni
İslam gülü ablacım ALLAH c.c. razı olsun ....
bu konulardaki hassasiyetini biliyorum...
7 yaşındaki zeynepten 1 yasin-i şerif......Allah yar ve yardımcınız olsun
derdi veren allah şifasınıda verir inşallah
allah şifalar versin