Kutlu Doğum Haftası ( Salavat) kampanyası
Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.
“Allâh ve melekleri Peygamber’e çokça salât ederler. Ey mü’minler! Siz de O’na çokça salât getirin ve tam bir teslimiyetle selâm verin.” (el-Ahzâb, 56
“Ey ALLAH’ın Peygamberi! Sen ALLAH’ın insanlık için seçtiği son elçisin. Sana ve tebliğ ettiğin çağları kuşatıcı ilahi kanunlara inanıyoruz. Sen bizim biricik önderimizsin. Seni hayatımızın rehberi, cennet yolunun öncüsü biliyoruz. Salat ve selam Sana olsun.”
Peygamberimizin(S.A.V) kutlu doğum haftası (26.Nisan Cumartesi) ye kadar bütün din kardeşlerimizi salavat okuma kampanyamıza davet ediyoruz…………
Tüm katılımcı kardeşlerim bu başlık altında ne kadar salavat çektiklerini yazsınlar..ALLAH razı olsun şimididen hepimizden ..buyrun kardeşlerim..
Açılış benden 5.000 bin tane alıyorum
Cevap: Kutlu Doğum Haftası ( Salavat) kampanyası
ablacım şimdilik 500 tane al inş
500 tane biz alalım
RABBİM KABUL BUYURSUN.AMİN
ALLAH'ım RESULÜN(S.A.V.)i anışımızdan haberdar et,O nu refik-i ala yükselt,bizi de affet O non hatrına affet,amin
Canım bende 1500 tane salavat alıyorum rabbim kabul eylesin inş.
Toplam 7.500
Allah c.c. razı olsun
devamını bekleriz inşallah..
600 tane al ablacım talebelerimden:)topladım
Alıntı:
AsLan-KraL Nickli Üyeden Alıntı
600 tane al ablacım talebelerimden:)topladım
teşekkürler ablacım sağol..Allah kabul etsin
Hayrun-Nisa'cım şimdilik 1000 tananede ben alayım .
http://img488.imageshack.us/img488/107/a1wo8nq1.jpg
KUTLU DOĞUM HAFTASI
Kutlu Doğum ve Mevlid Kandili
Hayatın gayesi, yaratılışın mânâsı silinmiş, yok olmuştu. Herşey mânâsız başıboşluk ve hüzün örtülerine bürünmüştü.
Ruhlar birşey bekliyor, bir nurun zulmet perdesini yırtmasını içten içe hissediyordu.
O vahşet devrinde kâinat ufkundan bir güneş doğdu. Bu güneş âhirzaman Peygamberi Hz. Muhammmed Aleyhissalâtü Vesselam idi. Tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren bu eşsiz olay, dünyayı yerinden sarsan değişimlerin en büyüğü idi.
http://img142.imageshack.us/img142/3...geliyor9ob.jpg
Bahçelere müjdeler edin,
Bahar kokuları geliyor,
O geliyor, o
Ay parçamız, sevgilimiz, yarimiz geliyor.
20 Nisan 571 tarihine tekabül eden Rebiu'l-evvel ayının 12'sinde, bir Pazartesi gecesi, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav) dünyayı şereflendirmişlerdir.
Peygamber Efendimiz (sav), Allah (c.c.)'ın "... ancak o, Allah'ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur." (Ahzab Suresi, 40) ayetiyle bildirdiği gibi insanlar için son peygamber olarak gönderilen, Allah (c.c.)'ın en son hak kitabını vahyettiği, güzel ahlakı, takvası, Allah (c.c.)'a olan yakınlığı ile insanlara örnek kıldığı, Allah (c.c.)'ın dostu, Rabbimiz'in Katında üstünlüğü olan, müminlerin de dostu, en yakını ve velisidir.
Peygamberimiz (sav)'in doğum yıldönümünü anmak; O'nun elçiliğini, yüksek ahlakını anmak ve sünnetine uyma kararlılığımızı tazelemektir. Allah (c.c.)'ın "Ve şüphesiz sen, pek büyük bir ahlak üzerindesin." (Kalem Suresi, 4) ayetiyle övdüğü Resulullah (sav)'ın üstün ahlakıyla ahlaklanmaya çalışmaktır.
Peygamberimiz (sav)'in doğum yıldönümünü anmak; O'nun elçiliğini, yüksek ahlakını anmak ve sünnetine uyma kararlılığımızı tazelemektir. Allah (c.c.)'ın "Ve şüphesiz sen, pek büyük bir ahlak üzerindesin." (Kalem Suresi, 4) ayetiyle övdüğü Resulullah (sav)'ın üstün ahlakıyla ahlaklanmaya çalışmaktır.
Bu vesile ile, Kutlu Doğum Haftası'nın aziz milletimize ve bütün Müslüman kardeşlerimize mübarek olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim Yollara sular dökün,