Cevap: Yılbaşı kutlayalım mı?
ben yılbaşını çok vede çok saçma görüyorum bunu hiristiyanlar ve yahudiler kutluyor
evet günümüzde malesef müslümanlarda kutluyor acı ama gerçek bide zülm altında olan filistinli kardeşlerimizi düşününce tamamen tiskindim yılbaşı kutlamalarından..
kutlayanlar ise (yazık onlara!!)Rabbim affetsin..
evet bence de bugun hem filistin için hem yılbaşı kutlayanalara Rabbimden hidayet dileyelim.
hala biz sadece eğleniyoruz diyenler nasıl bir günah içinde olduklarını bilmiyolar.. :(
Bu kadar acı yaşanırken, müslümanlar göz göre göre öldürülürken helede müslüman sıfatıyla kutlama yapanlara Allah (c.c) hidayet nasip etsin inş ...
Paylaşımınız için sağolun. Allah(c.c) razı olsun...
Evet ,hindidir,yılbaşı ağacıdır,sudur budur,bizle alakası yok arkadaşlar!biz bugün bunların tersini yapalım inşallah vesselam….
yılbaşı kutlamak bizim neyimizeki onca günahımız azmı geldi sanki birde bunu sırtlanalım.RABBİM.cimlemizi nefsimize yenik düşürmesin inş....
ALLAH C.C Razı olsun.paylaşımın için teşekkürler...
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Evet ,hindidir,yılbaşı ağacıdır,sudur budur,bizle alakası yok arkadaşlar!biz bugün bunların tersini yapalım inşallah vesselam….
yılbaşı kutlamak bizim neyimizeki onca günahımız azmı geldi sanki birde bunu sırtlanalım.RABBİM.cimlemizi nefsimize yenik düşürmesin inş....
Amin Ecmain inşaAllah...
Alıntı:
gonulfenerı Nickli Üyeden Alıntı
yilbaŞi kutlayalim mi?
asla...
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH razı olsun ablacım bizde aynen öyle yaptık..
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
ben yılbaşını çok vede çok saçma görüyorum bunu hiristiyanlar ve yahudiler kutluyor
evet günümüzde malesef müslümanlarda kutluyor acı ama gerçek bide zülm altında olan filistinli kardeşlerimizi düşününce tamamen tiskindim yılbaşı kutlamalarından..
kutlayanlar ise (yazık onlara!!)Rabbim affetsin..
aynen katılıyorum adaşıma...
Ya alışmışız batının taklidini yapmaya eğlenceyi kutlamaları taklit edceğine eğitimini yararlı olan şeyleri taklit edelim ya dinimize uygun düşmeyen şeyleri değil....