-
Bir Asker Mektubu!!
işte mehmetçik:
Sevgili Anneciğim öncelikle ellerinden öper saygılarımı sunarım.Biliyorum bana dargınsın ama inan henüz yeni çadırlara geldik.Zaten biliyorsun normalde de mektup yazamam.Bu sana yazdığım üçüncü mektup zaten bundan sonra da yazmayabilirim Allah’ın hakkı üçtür nasılsa.
İnşallah evdekilerde sağlıklı ve sıhhatlidir hepinizi çok özledim.
Sevgili Anneciğim biliyorum şimdi yazacaklarım seni üzecek ama inan ki bende nasıl yazacağımı bilmiyorum, bırak boğazımı ellerim kilitleniyor.Ama bunları yazmalıyım çünkü senin dualarına her zamankinden çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum.Annem ben şehit olmak istiyorum ve bu uğurda da sana çok ihtiyacım var, her zaman dağa çıkıp ne bir şehit, ne bir gazi hiçbir şey olmadan buraya dönmek bana dokunuyor, biliyorum şimdi benim delirdiğimi düşünüyorsun ama yemin ederim ben şehit olmak istiyorum.bugüne kadar bir iki ufak temasta bulunduk bu soysuz, ******** yaratıklarla ama hepsi her zaman ki gibi kaçıp gittiler ama merak etme bazılarının kellerini bırakmadık.
Ama artık buda yetmiyor annem, bu vatanın bedelini dedelerimiz nasıl ödediyse bende öyle ödemek istiyorum sanki artık bunun zamanının geldiğini hissediyorum, lütfen bana duacı ol.
Senin ve Babamın ellerinden öper saygı ve sevgilerimi sunarım.
En deli oğlunuz…
11.08.2000/ BİNGÖL