Cevap: Namazı seviyormusunuz?.
hassas konuya değindin maalsef namazlarımız huşu içinde kılamıyoruz....namaz sevilmezmi................Alla h razı olsun....
Cevap: Namazı seviyormusunuz?.
sevmiyorum demek biraz aykırılık olur ama seven gibi hareket etmiyorum
seven gibi değil benim namazım sadece farz olduğu için bir eksiklik oluyor ama bu eksiklik sevgiden değil korkudandır
samimi konuşmak lazım...
Cevap: Namazı seviyormusunuz?
Allah razı olsun..Allah namazı hakkıyla eda edenlerden eylesin bizi..
Allah razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsiniz namaz vakti gelince sadece namaz kılmak hiç bir zaman namaza durupta kendimizden geçemedik bunu da ancak o huşu yu bulmalıyızki namazın ne oldugunu bilmeliyiz
Allah razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsiniz ablacım emeğine ve yüregine sağlık inşallah Rabbim sizi ve sevdiklerinizi sevdiği salih kullarından eyler ablacım
Kendi kendimize şöyle bir düşünüp soralım ve samimi olarak cevap verelim; Bir Müslüman olarak namazı sevebiliyor muyuz? Her zaman için namazı seven bir insan mıyız? Namaz vakti gelse, ezan okunsa, namaz kılsam, canım namaz kılmak istiyor diyor muyuz hiç?
Güzel bir soru İnşallah kolaylıkla evet diyenlerdenizdir.
Allah razı olsun
namaz bir ibadet.ibadetlerin mükemmelleşmesi imanın takviyesine bağlıdır.İman ne kadar müteyakkız ve tazelendirilirse namaz ve vesair ibadetler de o nisbette sevdirilir...yine imdadımıza KUR'AN VE SÜNNET
yetişiyor ve diyor ki namazı DOSDOĞRU kılın...
Ya Rabbi iki gözümün nuru namazı bana çok sevdir....
Allah namazı hakkıyla eda edenlerden eylesin bizi AMİN