Sevilmeden sevebilirmisiniz?
Sevilmeden sevebilirmisiniz?
küçük bir çocuk sokaktan geçen baloncuya gözlerini dikmiş öylece ona bakıyormuş.İçinden ne olsa şu balonların biri benim olsa diyormuş(hepsi değil sadece birini istiyormuş) .Ama baloncuya verecek parası da yokmuş.Bu arada baloncunun elinden balonlar bir anda kurtuluvermiş ve havalanan balonlar ağacın dallarına takılıp kalmış.
Baloncu ne yapacağına düşünürken çocuk demiş ki:, baloncu amca balonlarını ağaçtan kurtarırsam birini bana verir misin .
Baloncu; tamam anlaştık demiş.Kurtar biri senin.
çocuk ağaca çıkmış ver balonlara zar zor bayağı bir uğraştıktan sonra ulaşmış.Ulaşmış ulaşmasına ama bir balon diğerlerin ayrılıp ulaşılması daha zor bir yere takılmış .Çocuk onu alamamış ve diğer balonlarla ağaçtan inmiş.Balocu balonlarını almış ve yürümeye başlamış.Çocuk:- amca amca hani söz vermiştin bana bir balon vertecektin demiş
baloncu:ağacı göstererek senin balonun orda demiş
Çocuk baloncunun arkasından bakarken şunları söylemiş:,
olsun ağaçta da olsa artık bir balonum var.
bu hikaye beni çok etkilemişti.umarım sizin de hoşunuza gitmiştir.Bir de inşallah başlıkla hikayenin ne alakası var demiyorsunuzdur.bu hikaye o beni sevmese de artık benim de bir sevdiğim var diyenlere ve sevenlere...
alıntı
Cevap: Sevilmeden sevebilirmisiniz?
daha önce okumuştum güzel bir paylaşım,,,
sevilmeden sevebilmek güzel bir söz...hoşuma gitti...:)
emeğine sağlık...