sayın admınlerın dıkkatıne...
selamunaleykum arkadaslar benımde bır önerım olucaktı eger sızcede uygun görulurse sıte cok guzel ama sankı bana göre bır eksık varmıs gıbı gelıyo sıtenın bır radyosu olsa cok daha guzel olucak ınsallah hem sıtede dolasır hemde ılahı dınlerız bu benım acızhane fıkrım sımdıden tesekkur ederım selam ve dua ıle
Cevap: sayın admınlerın dıkkatıne...
Alıntı:
gülevurgun2007 Nickli Üyeden Alıntı
selamunaleykum arkadaslar benımde bır önerım olucaktı eger sızcede uygun görulurse sıte cok guzel ama sankı bana göre bır eksık varmıs gıbı gelıyo sıtenın bır radyosu olsa cok daha guzel olucak ınsallah hem sıtede dolasır hemde ılahı dınlerız bu benım acızhane fıkrım sımdıden tesekkur ederım selam ve dua ıle
bu güzel fikrin için teşekkürler...
oda olur zamanla inşallah...
Alıntı:
gülevurgun2007 Nickli Üyeden Alıntı
kevserdenizi FM Radyomuzu winnapla dinlemek için.
buyurun :http://www.kevserdenizi.net/forum/im...cons/icon2.gif www.kevserdenizi.net:7979/listen.pls
sitemizde radyo var ama malasef dinleyen yok buda beni çok üzüyor :( insanlara allah ın kelamını dinletmek çok zor geliyor ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama malesef kimse kale almıyor :mad:siteye giren üyelere bile zoraki radyo dinletiyorum böyle giderse ben kendi konumumdan istifa edeceğim :(
Alıntı:
DJ-GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
sitemizde radyo var ama malasef dinleyen yok buda beni çok üzüyor :( insanlara allah ın kelamını dinletmek çok zor geliyor ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama malesef kimse kale almıyor :mad:siteye giren üyelere bile zoraki radyo dinletiyorum böyle giderse ben kendi konumumdan istifa edeceğim :(
bagırmaa Dediğn gbi abla sana katılmamak mümkün değil ...
teşekkür ederim abdurrahmn herkes evlerinde şarkı vs bir şeyler dinliyorlardır şu siteye girdiklerinde neden radyomuzu açıpda dinlemiyorlar yazık çok yazık:( bizde sonuşta burada emek sarfediyoruz