DIŞARDA
Level completed: 11%,
Points required for next Level: 446
Overall activity: 7,0%
Achievements

kadim dost
<<<"OLTAYA UYGUN YEM TAKMAYANLAR, İSTENİLEN BALIĞI TUTAMAZLAR.İNSAN TABİATININ EN ZARURİ İHTİYACI DA ÖZÜ VE SÖZÜ İLE İNSANI İNSAN EDEN DEĞERLERE SEVK EDİCİ DOSTU BULMAKTIR">>>
Kim bilir Yarın siz de belki bir merhabayla başlayan kadim dostlar
edinmede göstereceğiniz teveccühlerin akabinde hiç de layıkıyla memnuniyet arz eden bir ortamı yaşamayabilirsiniz.Çünkü hep de o dost edinmelerde siz taraflı lütutta bulunmada değerinden fazla değer verişli imtiyazlarınızın karşılığı,onlarda menfi negatif tezatlıklar oluşmasına vesile olabilir neden mi? Hani bazıları vardır ki hayatlarında<"Rab bena,hep bana,ye kürküm ye'li.beni ısırmayan
Firavun faresi,ve dahi nemrut' akrebi de olsa da bin yıl yaşasın"> misali mütemadiyen çıkarcılığa endeksli Felsefi saplantıları olabilirler..
Onun içindir ki kadim dost edinmede dünya ve ahiret eleğine koyup da elemeden iyi bir gözlem rasatına tabi tutmadan,ve heleki ihtiyaç bağlamında bir şeyler alıp vermede,tabiatından emin olunmadan dost edinmek nefse ve iradeye yapılan en büyük zülüm olsa gerek.
Velhasılı şu sanal pencerede dahi olsada Başarılı dostluklar edinmenin bir sırrı da,karşınızdakinin bakış açısını,niyetini,amelini,ve hangi davanın cengaveri,ve hangi sevginin yılmaz neferi olduğunu kavramak için az da olsa gözleri ferasetli kılmak,aklı da iyi kullanmak gerek...
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..