Senin ka pin hiç kapanir mi günahkarlara Pismanliklarimi kime arz ederim yoksa Ancak senin bagislamanla aklanir yüzüm Ancak senin affinla temizlenir kalbim Ancak senin affinla biter utancim Ya Rabbi! Hesap gününde yüzümü kara çikarma Gafur olan ancak sensin bagisla beni akma

Sen ki bana iman verdin dalalette birakmadin Bense sana sükrümde hep eksik yetersiz kaldim Sükrünün lezzetini her dem tattir kalbime dilime Sükredebilmek bile senden gelen bir nimettir Bu nimetin suuruna erdir fakiri

En güzel sifatlar bile seni nitelemeye yetmez Senin lütfunun sulesidir bütün güzel sifatlar En mükemmel vasiflar bile seni vasfetmeye yetmez Senin cemalinin gölgesidir bütün mükemmel vasiflar Sen her türlü tasavvurun ötesindesin Sen her türlü hayalin üzerindesin Sifatlarina hayaller erisemez yüceligine akil sir ermez Senin lütfunla ulviyet kazanir alemler Senin tenezzülünle mertebeler kazanir insan, cin ve melekler Aczime yüce kudretinle medet eyle Fakrima ulvi yakinliginla imdat eyle Sen ki içimin içinde olup bitenleri bilirsin yakindigina al beni Sen ki yüceler yücesisin senden baskasina boyun egdirme beni.Amin...