iSLAMi FORUM, DiNİ FORUM , KURAN, TEFSiR, KüTüBi SiTTE, iLMiHAL, FIKIH,NAMAZ,ABDEST,BEDİÜZZAMAN ,SÜLEYMAN, HİLMİ ,TUNAHAN,MENZİL,
buraya gozatarken dıkkatımı ceken mısafırlerın ve örümceklerın devamlı erişim izni olmayan yerlerı goruntuledıgını gordum.mısafır olarak bakınca konular kapalı buda demek oluyorkı google yahoo yada dıger orumcekler sıteyı ındexleyemıyor.Buda sıtenın yerınde saymasına sebep oluyor.
İndex nedir: google yahoo vb arama motorlarının sıtelere boot(örümcek) gonderıp sıtenın ıcerıgını algılaması ve sıteyı arama motorlarında daha ıyı goruntulemesıdır.
Tavsiyem: konulardakı resım ve lınklerı gızleyıp ıcerıgı uyelere acarsak bootlarda gorecek ve ındex yukselecegıne ınanıyorum tabıkı benım görüş ve fıkırlerım bu sıteyı kuran arkadaşlarım daha ıyısını bılır(bana kalsa lınklerı ve resımlerıde acarım google daha cok sever ve daha verımlı ındexler)
yazdıklarımın yanlıs algılanmasını ıstemıyorum veya ukalalık etmekte ıstemıyorum sadece gorusumu soyledım az cok vbulletın smf mybb bılgım var
iyi forumlar