DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

Yaralı Bir Yürekle Sana Geldim Efendim
Güzeller Güzeli Efendim...!!! Yine Yaralı Bir Yürekle Sana Geldim, Yine Parçalara Bölünmüş Bir Kalple Dertlerimi Sana Yazıyorum, Dinlermisin Bu Aciz Ümmetini Efendim...!!!
Gül Yüzlüm....Yine Dayandım Kalemime ve Yine Dertlerimi Hüzünlerimi Sana Aktarmaya, Senle Paylaşmaya Başlıyorum.... Çünkü Biliyorum ki Beni Bir Tek Sen Anlayabilirsin, Birtek Sen Yüreğimdeki Hüzün Yağmurlarını Dindirebilirsin...
Gül Kokulum, Yine Üzüntülerle ve Hep Yanlış Anlaşılmalarla Dolu Bir Güne Açtım Gözlerimi...Böyle Olduğu Zamanlarda Senin Hüzünlerin Geliyor Aklıma... Dayanılması Güç Olan Üzüntülere Dayandığın ve Sabredilmesi Güç Olan Olaylara Sabrettiğin Geliyor Aklıma...
Nur Yüzlüm...Şu An Öylesine Üzgün, Öylesine Kırgınım ki! Ne Anlatabilecek Gücüm Var, Nede Dile Getirebileceğim Cümlelerim Var... Sadece Kırgınım ve Darmadağanım Diyebiliyorum, Toparla Şu Kırılmış, Yaralanmış Yüreğimi...Toparla Sana Doğru...Senden Yana Efendim!!!
Gönlümün Gülü...Ben İnsanları Anlamaya Çalıştıkça İnatla Anlamak İstemeleri Nedendir? Ben İnsanları Sevdikçe Yüreklerindeki Nefreti ve Benlikleri Silememek Nedendir? Ben İnsanlara Sevgi Vermeye Çalıştıkça Yüreklerini Sevgiye Açmamaları, İnatla Kapatmaları Nedendir?
Ay Parçam... Hüzünleri Süsleyip İstiflemekten Artık Yoruldum... Hüzünlüyken Dahi Gülümsemekten Yoruldum... Yaralarımdan Kanlar Sızarken Yarasızmış Gibi Gözükmekten Yoruldum... Ben Artık Yaralarıma ''Zaman ve Du'a'' Sürdüm Bekliyorum Gül Yüzlüm...
Gül Nebim...Bedeller Ödendikten Sonra Acımazmış Canlar... Ödedim Tüm Bedellerimi, Acımıyor Artık Canım... Şimdi Dimdik Duruyorum, Bedellerini Ödemiş, Tebessümlerini Yüzüne Aksetmiş, Gözyaşlarını İçine Hapsetmiş Bir Ben Olarak…
Ya Rasul...Nerede Olursam Olayım, Hangi İklimde Kalırsam Kalayım, Vakti Geldiğinde Bir Gün Mutlaka, Yüreğim Alıp Beni Sana Getirecektir... Ben Buna Bütün Kalbimle İnanıyorum...Hiç Bir Yol Bilmesem de, Gelmeye Kalmasa da Mecalim Geleceğim Sana İnşa...
Bir Gün Gökyüzü Bana da Gülünce ve Geçince Üşümesi Kalbimin, Bütün Hasretleri Yükleyip Rüzgarın Kanatlarına Yüreğimde Taşıdığım Sevgiyle Upuzun Yollardan Çıkıp Geleceğim Sana...