selamün aleyküm dostlar. formunuza arada giriyordum.. farkedildim mi bilmem:o..
kavgaaama biraz eleştirici olabiliyorum, öğrenmek ve daha iyi anlamak babında inşallah..kızlarrküsme kırılma darılmaca olmasın inşallah dövv..selametle.....anlaştıkk
selamün aleyküm dostlar. formunuza arada giriyordum.. farkedildim mi bilmem:o..
kavgaaama biraz eleştirici olabiliyorum, öğrenmek ve daha iyi anlamak babında inşallah..kızlarrküsme kırılma darılmaca olmasın inşallah dövv..selametle.....anlaştıkk
Üye
Ezel
Kardeşim Allah Daim etsin İnşallah.
hayırlı paylaşımlarla üyeliğin hayılı olsun...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Üye
aleyküm selam ezel üyeliğin hayırlı ve daim olsun
we aleyküm selam ezel aramıza hoşgeldin sefalar getirdin üyeliğin hayırlı olsun inşlh
neden böyle oklavalı kılıçlı bir giriş yaptınız :D bizler forum olarak eleştiriye açığız herzaman![]()
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
hoşgeldin ezel üyeliğin hayırlı olsun
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Üye
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...