buyrun arkadaşlar tanışalım
hoşgeldin kardeşim ama insan ALLAHın selamını verirde bizde ve aleyküm selam yazarız dimi lütfen böyle bölümle alakalı dengesiz bi konu açmayın... tekrar hoşgeldiniz üyeliginiz dayim olsun..
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Üye
Hoşgeldiniz FERASET 33 kardeşim Allah Hayırlı Mübarek etsin üyeliğinizi.
ama Selamun aleyküm demiş olsa idiniz dahoş olurdu.
ama unutmuş da olabiliriz dalgınlık anı olabilir her insanda oldugu gibi.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
hoş geldiniz
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Üye
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
bu ne hiz ya.. hosgeldiniz hayirli olsun uyeliginiz. malumunuz once gelen kendini tanitir forum kurallarinin elverdigi olcude ( cok fazla desifre hos degil ) tanimak istediginiz uyelerle alakali bu bolumde ve haftanin roportaji bolumunde yeterli bilgiler var zamanla daha da kaynasiriz ins
![]()
hoşgelsiniz üyeliğiniz hayırlı vede daim olsun feraset_33 kardeşim...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ