Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım..
sitemizde bulunan öğretmen abilerimin ellerinden öperim...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım..
sitemizde bulunan öğretmen abilerimin ellerinden öperim...
Seni çok Özledim Annem
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Eli öpülesi Öğretmenler!
Öğrencilerinin gözlerinin içine bakarken, ülkesinin ve insanlığın geleceğini görme şuuruna kaybetmemiş bütün öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.
Diplomasıyla değil, öğrencisiyle kurduğu ilişkiyle kutsal bir mesleği icra ettiğini bilen öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.
Sınıf’ta nöbet tutmanın, sınır’da nöbet tutmak kadar kutsal olduğu bilinciyle sınıfında nöbet tutan bütün öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.
Öğrencilerine “siz!” diye hitap ederek, onların şahsiyetlerini inşa eden bütün öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.
Yetişmemde emeği geçen bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum.
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
Allah razı olsun bir öğretmen olarak çok duygulandım.. Allah razı olsun
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...