Seninle olmanın en güzel yanı; bunu anlatabilmeyi ne çok isterdim, çünkü ben seninle hiç olamadım . Bunu sadece hayal dünyamı kullanarak düşündüm seninle olabilseydim eğer;
Bulutlara resmini çizerdim, kumsala adını yazardım, denizlere kokumu salardım ki benim yokluğumda hasret çekmeyesin diye.
Sen hasret nedir bilirmisin ? Nereden bileceksin ki sevenin halinden sevenler anlar , hasretide ancak özleyenler yaşar.
Geceler boyu yanlızlığım gökyüzündeki yıldızlar misali biri yanar biri söner, hasretim çöllerdeki kum misali vahşi bir çorak gibi.
Ahhhhh bu geceler kimlere yarenlik etmedi, kimlere kol kanat germedi, kimlere kucak açmadı ki bilemezsin.
Bak gördün mü ben seninle olabilseydim eğer bunların hiçbirini yazmayacaktım, kalemim böyle hüzün kokmayacaktı, mürekkebim ağlamayacaktı.
Gördün mü ? Sen göremezinde amâ lar senden daha iyi görür çünkü onlar kalpleriyle görür dokunurlar.
Ben seni neden bu kadar sevdim bilirmisin, bilemezsin buna aklında ermez, sevginin anlamını bilseydin ahhhhhh bir bilseydin.
Sevgi yürek ister !...
Sevgi cesaret ster !...
Sevgi korkakların harcı değildir !...